≫ 

KRIMINALAC BMW-OM NALETEO NA AUTO, POGINUO OTAC PETORO DECE: Detalji stravične nesreće kod Trstenika

- Uviđaj je obavio zamenik Osnovnog javnog tužioca u Trsteniku, u prisustvu patrole saobraćajne policije. Saobraćaj na ovoj deonici je bio u prekidu oko tri sata - rekao je izvor iz istrage

  • 55

Vasilije Nikolić iz Štulca kod Vrnjačke Banje poginuo je, a njegova supruga Mira je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre nekoliko dana kod Trstenika. Do udesa je došlo kada je Petar S. (39) iz Trstenika svojim džipom "BMW" preticao kamion na putu Kruševac-Kraljevo i direktno udario u "opel kadet" u kojem su se nalazili Nikolići.

 

STRAVIČNA NESREĆA KOD TRSTENIKA: Poginuo muškarac, vozač zadržan u policiji

 

Vasilije koji je upravljao vozilom "opel kadet", poginuo je na licu mesta, dok je njegova žena u kritičnom stanju prebačena prvo u kruševačku bolnicu, a kasnije prevezena u Klinički centar u Nišu.

 

- Vinovnik ove stravične nesreće je uhapšen, određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati, a tereti se za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. Uviđaj je obavio zamenik Osnovnog javnog tužioca u Trsteniku, u prisustvu patrole saobraćajne policije. Saobraćaj na ovoj deonici je bio u prekidu oko tri sata - rekao je izvor iz istrage za Informer.

 

Ovaj bračni par je iza sebe ostavio petoro dece među kojima i beba stara tek 10 dana, dok prema pisanju Informera, Petar S. je nekoliko puta osuđivan zbog droge, iznuda i nasilja.

 

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

 

Komšije za Vasilija i Miru, koji imaju petoro dece od kojih je i jedna beba od svega 10 dana, u Štulcu važe za vredne i dobre ljude, dok je Petar u Trsteniku poznat kao "opasan momak" koji je nekoliko puta osuđivan zbog droge, iznuda i nasilja. Policija će ispitati da li je u trenutku kobnog udesa bio pod uticajem alkohola ili droga.

 

Za Petra S. se čulo još 2003. za vreme akcije "Sablja", kada je uhapšen sa izvesnom količinom narkotika. Kasnije je osuđivan i za iznudu i nanošenje teških telesnih povreda, a hapšen je i u inostranstvu zbog trgovine narkoticima.

 

On je zajedno sa P. D. iz Vrnjačke Banje uhapšen i oktobra 2012. zbog iznude i prebijanja D. K. (46) iz Kruševca.

 

Takođe, prema informacijama do koje je došao list Informer, prilikom jednog rutinskog pokušaja legitimisanja je pretio smrću policajcu I. B. Meštani iz Trstenika kažu da je on zarađivao i zelenašenjem i prodajom droge i da u ovom mestu ima nekoliko stanova i džipova.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hulk

    30. maj 2016 | 08:42

    Uhapsen..uhapsen...uhapsen..droga...iznude...nasilje...pa je li bar osudjen za jedno delo...a i za ovo ce biti samo uhapsen i nista vise

  • G1ŠKA

    30. maj 2016 | 08:35

    Nazalost nece se dugo zadrzati u zatvoru taj.

  • Robin Hud

    30. maj 2016 | 08:39

    Tuzna Srbija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA