PORODICA JELENI MARJANOVIĆ DIŽE SPOMEN-PLOČU: Počeli radovi na mestu gde je pronađeno TELO PEVAČICE! (FOTO) (VIDEO)

Na mestu gde je nađeno telo Jelene izbetoniran je deo na kojem će da se podigne spomen ploča u znak sećanja na ubijenu pevačicu

  • 27
Jelena Jeca Krsmanovic Marjanović, spomen ploča Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Na mestu gde je pronađeno telo monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović, na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, porodica će podići spomen-ploču, čija je izgradnja već počela. 

ŠOKANTAN ZAPLET ISTRAGE UBISTVA PEVAČICE: Policija sumnja da je Jelenu ubila SEKTA?!

Pored cveća i sveća koje je, takođe, uoči mesec dana od ovog najmisterioznijeg ubistva koje je potreslo Srbiju, postavila Jelenina porodica, već je, naime, izbetoniran deo na kojem će da se podigne spomen-ploča u znak sećanja na ubijenu pevačicu.

NIKADA VIĐENE FOTOGRAFIJE JELENE MARJANOVIĆ: Ovako je Jeca izgledala kada je imala godina kao njena Jana danas! (FOTO)

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila dok je trčala na nasipu u Borči. Sutradan je u kanalu punom žabokrečine na istom tom nasipu, pronađeno njeno telo, zverski unakaženo.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Obdukcija je potvrdila da je Jelena ubijena sa nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu. Ubica ovog zločina još nije pronašen.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjevinac

    30. maj 2016 | 17:28

    Meni nije jasno sledece: 1.Zasto porodica postavlja spomen plocu na mestu gde nije bilo tragova zlocina? Do sada nije zvanicno objavljeno mesto zlocina bar koliko je meni poznato 2.Da li svaki gradjanin Srbije moze da gradi bilo sta na svoju ruku mimo gradjevinske dozvole ili odobrenja nadlezne opstine? Ja koliko znam imamo donet Zakon o izgradnji i pre svega treba da se trazi dozvola od grada i za najmanju reklam na zgradi a kamoli za bilo kakvu izgradnju na javnom prostoru 3. Zasto mi se cini da ovde neko nekoga ili stiti ili pravi blesavim? 4.Zar smo mi kao gradjani Srbije postali toliko malo vredni, da se svasta desava u ovoj zemlji a da niko ne odgovara. Ko moze da zastiti decu i zene danas pored ovakvih dogadjaja koji ostaju ne kaznjeni.. Zalosno.

  • nena

    30. maj 2016 | 16:27

    Cveće i sveće se nose na grob. Isto važi i za spomen ploču.

  • sumnja????

    30. maj 2016 | 18:14

    S’ obzirom da je Jelena volela cvece, zasto tu nije posadjeno neko veliko lepo drvo kao spomen na njen zivot. Tako bi se izbegli bilo kakvo komentari i podizanje spomenika krajputasa. Na kraju krajeva to je mesto za odmor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA