VRATI NOVAC, TUGOMIRE: Martina šutirala čoveka u međunožje do krvi zbog duga od 200 evra!

Devojka je nakon tromesečne kriminalističke istrage uhapšena u četvrtak, kada je protivpravno naplatila dug od 1.500 kuna od čoveka kome je pritom nanela teške telesne povrede

  • 6

Policija je uhapsila vlasnicu jednog lokala u zagrebačkom naselju Prečko, Martinu B. (26), zbog toga što je svog dužnika Tugomira K. (43) teško prebila u februaru ove godine, koji je završio u bolnici s krvarenjem u mozgu.

Ostala je dužna taksisti, a on joj je tražio neverovatnu uslugu u zamenu za novac! (FOTO)

Devojka je nakon tromesečne kriminalističke istrage uhapšena u četvrtak, kada je protivpravno naplatila dug od 1.500 kuna od čoveka kome je pritom nanela teške telesne povrede.

Istraga je dugo trajala jer se nije znalo kako je Tugomir zadobio prelome, ali sada je podneo krivičnu prijavu tvrdeći da je upravo ona, zajedno s još dvojicom nepoznatih muškaraca, bila ta koja ga je pretukla.

- Videla ga je kako prolazi pored njenog lokala i ulazi u zgradu. Potrčala je za njim, stigla ga, pa je najpre počelo gurkanje. Vikala je: “Vrati novac”. Ubrzo je počela da ga šamara, da bi ga zatim snažno udarila nogom u međunožje. Kad se on od bola sagnuo, zajedno s još dvojicom muškaraca tukla ga je rukama i nogama po glavi, a nastavili su da ga udaraju i kad je pao na pločnik, gde su ga ostavili da leži u krvi - rekli su očevici.

Tugomir K. je kolima hitne pomoći prevezen u bolnicu, odakle je prvo pobegao, ali se zbog raspisane poternice vratio na lečenje.

Martina negira da ima ikakve veze sa ovim incidentom, piše Jutarnji list.

(Telegraf.rs/ Izvr: jutarnji.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Txz

    31. maj 2016 | 08:20

    Bas je Tugomir

  • Jeretik

    31. maj 2016 | 12:01

    Koji kreten moze sinu , dati ime Tugomir .

  • JM

    31. maj 2016 | 06:49

    Zamislite sledecu situaciju. Rodi se mala slatka beba i pored svih imena na ovom svijetu daju joj ime Tugomir! Tuzno bas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA