≫ 

ON JE HEROJ IZ ŠIPOVA: Dok je pecao, čuo je užasne zvuke iz vode, a ONDA HRABRO USKOČIO (FOTO)

- Jedan od mojih drugova pomislio je da neko roni, a ja sam potom odgovorio da nije to u pitanju. Nisam oklevao, već, pošto majicu ionako nisam imao, samo sam izuo papuče, bacio štap, prišao vodi, te skočio u vodu na glavu - rekao je Mahir

  • 15

Mahir Ribić (17) iz Šipova u BiH je pre dva dana otišao na reku Plivu kako bi pecao ribu, međutim, nije ni slutio da će postati heroj zbog čega će se njime ponositi ceo grad. On i njegovi drugari, Predrag Milovac i Dragan Erceg, uspeli su da spasu ženu koja se davila u reci!

OSTAVILI DETE U ŠUMI PUNOJ MEDVEDA DA BI GA KAZNILI: Potraga i dalje traje, od dečaka (7) ni glasa

Drugari su primetili žensko telo kako pluta na vodi, a Mahir je odmah skočio i rizikovao svoj život kako bi spasao sugrađanku. On ju je izvukao na obalu i dao joj veštačko disanje kako bi je oživeo.

- Jedan od mojih drugova pomislio je da neko roni, a ja sam potom odgovorio da nije to u pitanju. Nisam oklevao, već, pošto majicu ionako nisam imao, samo sam izuo papuče, bacio štap, prišao vodi, te skočio u vodu na glavu - rekao je Mahir.

Nakon što ju je spasao, Mahir je saznao da je u pitanju 49-godišnja žena koja živi u mestu Šumice. Međutim, razlog zašto je skočila u vodu, još uvek nije poznat.

- Bila je mokra, pa samim tim i teška, ali sam uspeo da je izvučem. Moji drugari su bili na obali dok sam je izvlačio iz vode i zvali su policiju - dodao je Mahir.

Kada se žena osvestila, nije govorila mnogo o tome kako je upala u vodu i da li je, eventualno, na ovaj način pokušala sebi da oduzme život.

- Sve vreme je ponavljala: "Odakle ja ovde?" Ništa drugo nije govorila - rekao je ovaj hrabri 17-godišnjak.

(Telegraf.rs / Izvor: nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA