≫ 

MARINU SILOVALA TROJICA MUŠKARACA: Izgubila svest i povraćala dok se nije udavila

- Bila je bleda i hladna. Nije se pomerala. U podrumu u Lominoj ulici bili su još jedna žena i njen sin. Žena je spavala dok je dečak, kog zovu Crnogorac, sve gledao - ispričao je jedan od osuđenih

  • 11

Zločin koji se dogodio pre više od deset godina, i dalje srpsku javnost ne može da ostavi ravnodušnom kada ga se priseti. Naime, Marina Petrović (22) iz Beograda, studentkinja Pravnog fakulteta, zadnji put je viđena sa svojim dečkom u Knez Mihajlovoj ulici 3. juna 2002. godine. Kada su se rastalajali, rekla mu je da želi da se prošeta i da hoće peške da ide kući.

Dva dana posle toga njeno beživotno telo nađeno je na betonskom podu napuštene kuće u Lominoj 42 u Beogradu. Trojica mladića su je napili votkom kod hotela Moskva, a potom su je naizmenično silovali sve dok nisu shvatili da je ukočena, hladna i mrtva.

Kako je utvrđeno, Marina je oko 23 časa tog kobnog 3. juna 2002. već bila pijana i pod dejstvom benzodijazepina i votke kada su je napasnici sreli u Knez Mihajlovoj ulici. Ponudili su joj piće i ispred hotela Moskva na Terazijama u Beogradu pa popili s njom još litar votke, zbog čega je ona izgubila svest.

Nije mogla da hoda pa su je trojica silovatelja smestili u kolica i odvukli do napuštene kuće, silovali je naizmenično tog 4. juna oko 3.30 ujutru sve dok nisu shvatili da je mrtva, a onda pobegli ostavljajući nju na pohabanom kartonu, piše "Alo!".

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Lekari su utvrdili da se ugušila zbog povraćanja i gubitka svesti. Utvrđeno je i to da je povraćala u nesvesnom stanju i nije mogla da se odupre manijacima, niti da ustane.

Zbog gnusnog i zločinačkog silovanja Okružni sud u Beogradu je 5. novembra 2004. godine na 12 godina zatvora osudio je Azmina Osmanija, zvanog Ciki (22), na 12 godina Ivana Imerija (41), a na 10 godina Predraga Matića (23).

Osmani i Matić su pred Okružnim sudom u Beogradu delimično priznali silovanje, tvrdeći da ga je Imeri naterao na to. Osmani je naveo da je devojka disala dok ju je silovao, ali da joj je telo bilo hladno. Matić je izjavio da nije čuo disanje, dok je Imeri plačući rekao da nije kriv i tvrdio da nije imao seksualni odnos sa žrtvom.

Foto: Tanjug/Danilo Peternek Foto: Tanjug/Danilo Peternek

Imeri se pravdao se da je drugoj dvojici zločinaca rekao da pozovu Hitnu pomoć. ali da oni to nisu učinili.

Matić se u sudnici upišao od straha, ali je tvrdio da Marina nije disala još od Sremske ulice, gde su svratili na picu. Rekao je da su Osmani i Marina već bili pijani kada se sreo s njima kod Moskve.

- Bila je bleda i hladna. Nije se pomerala. U podru,u u Lominoj ulici bili su još jedna žena i njen sin. Žena je spavala dok je dečak, kog zovu Crnogorac, sve gledao - ispričao je Matić.

Imeri tvrdi da je predlagao da zovu Hitnu pomoć još kod Moskve.

Foto-ilustracija: Profimedia/Radko Voleman - ČIF Foto-ilustracija: Profimedia/Radko Voleman - ČIF

- Osmani je rekao da je vodimo u Lominu i da nećemo zvati Hitnu. Pomogao sam im da je odvedu . Bila je ukočena. Ne znam šta s eposle dešavalo jer sam otišao. Nisam imao odnos sa Marinom. To oni hoće da mi napakuju jer sam ih prijavio policiji kada su prebili nekog pedera. Kod kuće imam troje dece, nikada to ne bih uradio - branio se Imeri.

Osmani međutim tvrdi da su sva trojica bili prisutni i da su je silovali sva trojica.

- Ja sam prvi imao odnos s njom. Pre toga sam primetio da se uneredila, pa sam je oprao i presvukao. Ništa nije govorila tokom odnosa. Nije otvarala oči. Imeri je ubrzo otišao, a Matić i ja smo zaspali. Kada smo se probudili, zatekli smo je u istom stanju. Tada smo zvali  Hitnu pomoć i policiju - govorio je Osmani na suđenju, gledajući pritom sudiju pravo u oči.

Za ovakav gnusni i bolesni zločin ova trojica silovatelja dobili su ukupno 34 godine zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRB IN

    10. jun 2016 | 09:52

    Bolesnici mater vam......smrtna kazna je blaga za njih.

  • Osecaj me ne vara

    11. jun 2016 | 13:00

    Za silovanje DOZIVOTNA ROBIJA!!! za silovanje sa smrtnim ishodom KAZNA STRELJANJA!!! I sam sam muskarac ali nikada ne bi bilo koju silovao pa da je najlepsa na svetu!!! Ako si smeker osvojices je ako nisi nisi joj ravan i gotovo!!! Prvo bi ovim jadnicima i bolesnicima hirurski odstanio polni organ a posle dozivotna!!! Polni organ sluzi da produzi vrstu a ne da se nekom time nanosi nesaglediv bol!!!! Pitajte jednu Vericu Rakocevic koja je nekada silovana, nikada tako nesto nije zaboravila nikada!! :(((((((

  • Nina Jerković

    11. jun 2016 | 07:56

    Невероватно да уместо за убиство, им је суђено за "силовање" јер су злочинци "силовали" мртву девојку коју су пре тога убили вотком. Докле је дегенерација народа дошла види се по коментарима да сваку пијану особу треба (уместо одвести код лекара или кући) силовати и убити "јер је сама крива" Јадна Србијо...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA