OTAC UBIO ĆERKU, PA SEBE: Pre krvave tragedije ostavio PISMO!

Tragediju su otkrili njihovi sin i brat Milan, odnosno supruga i majka Olga, koji su doputovali iz Podgorice, uznemireni što im se Dragan i Ana ne javljaju... Kada su videli tragove krvi u kući, odmah su obavestili policiju

  • 2

Kolašin je juče pogodila strašna nesreća kada je Dragan Pižurica (64) ubio svoju ćerku Anu (30) u porodičnoj kući, a zatim izvršio samoubistvo! Nakon što je policija ušla u njihov dom i pretražila sve, pronašla je oproštajno pismo staro nekoliko meseci u kojem se jasno vidi da su planirali da sebi oduzmu živote!

TRAGEDIJA U KOLAŠINU: Otac ubio ćerku, pa izvršio samoubistvo

Viši državni tužilac iz Bijelog Polja Rifat Hadrović, posle višesatnog uviđaja u kući Pižurica u Kolašinu, u koju su oni došli u utorak, nekoliko sati pre tragedije, izjavio je da je reč o ubistvu i samoubistvu. Međutim, niko ne zna zašto.

Tragediju su otkrili njihovi sin i brat Milan, odnosno supruga i majka Olga, koji su doputovali iz Podgorice, uznemireni što im se Dragan i Ana ne javljaju... Kada su videli tragove krvi u kući, odmah su obavestili policiju, pišu Novosti.

Kako se navodi, u pismu je navedeno da je "njihovo samoubistvo bila zajednička odluka, koju su planirali nekoliko meseci i da njihova familija i još neki bliski ljudi, koji ih poznaju, znaju zašto su to uradili".

Prema nalazu obdukcije, Ana je stradala od metka koji joj je prošao kroz srce, dok je na telu Dragana bilo više rana. U ovom trenutku se ne zna da li je otac ubio kćerku pa sebe, ili je Ana usmrtila oca, pa potom presudila sebi. Treća verzija, iako je na telu Dragana konstatovano više rana, da su oboje izvršili samoubistvo, gotovo je isključena, ali ipak u domenu mogućeg.

Razlog nedumica leži i u položaju u kome je pronađeno Anino telo, odnosno ruke koja joj je ostala okrenuta ka telu. Osim toga, jedan pištolj je pronađen u ruci njenog oca Dragana, a drugi na podu. Istražitelji isključuju mogućnost da je u porodičnu tragediju Pižurica uključena treća osoba.

Juče su se mogli čuti i zaključci da Olga i Milan Pižurica, kada su prijavili policiji sumnju da se u njihovoj kući zbila strašna tragedija, bez obzira na šok koji su doživeli, nisu bili previše iznenađeni događajem.

(Telegraf.rs / Izvor: novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Раднаскела

    10. jun 2016 | 09:47

    Тоо...браћо Срби...само се убијајте...ионако имамо висок наталитет, деце колико хоћеш...нема везе, отац ћерку,брат сестру,син мајку, само кољи, стоко.

  • ja sam ti

    10. jun 2016 | 09:20

    ubitstvo iz navedenog ne lici na samoubitstvoooo ni jedan kriminolog nebih prihvatio ovo a onaj sto je ziv i cutiiiii istinu znaaa teska krimiiiiiii tisinaaaa i kad progovori kad nemogne vise cutatiiii nece oziveti mrtveee al ce olaksat sebeeee da mozeee umretttt svasta zivi u ljudskom tjeluuuu ovog zivotaaaa zemljeeeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA