≫ 

PRVO JU JE PRETUKAO, A ZATIM STRPAO U GEPEK: Prolaznici nemo posmatrali ovo stravično nasilje (VIDEO)

Uznemirujući video nastao je na parkingu ispred jedne benzinske stanice, u kineskoj provinciji Hebej. Na njemu se vidi kako čovek prvo šamara ženu, a zatim je, nakon duže njene borbe, zaključava u prtljažnik

  • 4

Kinez, čiji identitet nije utvrđen, tukao je ženu i gurao je u gepek automobila naočigled posmatrača koji ništa nisu preduzeli da njega zaustave u nasilju, a nju spasu.

Uznemirujući video nastao je na parkingu ispred jedne benzinske stanice, u kineskoj provinciji Hebej. Na njemu se vidi kako čovek prvo šamara ženu a zatim je, nakon duže njene borbe, zaključava u prtljažnik.

STAVIO JE GLAVU U VEŠ-MAŠINU I ZAGLAVIO SE: Vatrogasci su se namučili da ga spasu (VIDEO)

Dok se sve ovo dešava, njima je prišlo nekoliko posmatrača, međutim, niko se nije usudio da ga odvuče od nesrećne žene. Samo je u jednom trenutku neko rekao: " Ne udaraj je!" Nakon što ju je stavio u gepek, čovek je ušao u auto.

PANIKA U SARAJEVU: Trojica muškarca pokušala dečaka da strpaju u gepek, pa maltretirali devojčicu!

Video, koji je postavljen 9. juna, nekoliko stotina puta je podeljen na kineskim društvenim mrežama.

Početkom ove godine Kina je pokrenula svoj prvi zakon protiv nasilja u porodici, ali se i dalje jedna od četiri udate žene zlostavlja u kući.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: news.com )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    12. jun 2016 | 12:12

    A ova 2 debila?!Nista?Zasluzuju istu sudbinu.

  • Veoma bolesno

    12. jun 2016 | 12:20

    Da gledaju i snimaju a da niko ne pomaze jadnoj zeni.Dali su oni normalni?Zamislite da vasu zenu,sestru,cerku ili majku.Kidnapuje ubica,manijak ili silovatelj.I da uspe da mu pobegne iz gepeka a da narod okolo snima,gleda i ne pomaze.Ne znam sta je njemu ova zena,ko je ona,niti je to i bitno.Jedna osoba zlostavlja drugu i drzi je u gepeku tuce i maltretira fakticki je kidnapovala i niko ne reaguje.Ti Kinezi su onda zesci bolesnici kada nesto ovako mogu da tolerisu,jednostavno nisu normalni.Jednini zakljucak na ovo.

  • Bo

    12. jun 2016 | 12:06

    Jadni covek,jedva je zatvorio gepek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA