#WeAreOrlando: Čitav svet u DUGINIM BOJAMA zbog masakra u Orlandu (FOTO)

Sidnej, Melburn, Njujork, Amsterdam, Pariz, samo su neki od svetskih gradova čije su znamenitosti obojene duginim bojama zbog terorističkog napada u Orlandu

  • 12

Znamenitosti širom sveta, od Australije do Tel Aviva, osvetljene su duginim bojama kako bi se izrazila solidarnost i žaljenje za ubijenim ljudima u terorističkom napadu koji se dogodio u Orlandu, a u kojem je život izgubilo 50 osoba.

SAD brani gej osobama da daju krv svojim povređenim prijateljima u Orlandu!

Podsetimo, teroristički napad se dogodio u gej klubu "Pulse" u nedelju u ranim jutarnjim satima, a zločin je izveo Amerikanac avganistanskog porekla Omar Matin, koji je u razmeni vatre sa policijom i sam ubijen.

Više od polovine žrtava iz noćnog gej kluba u Orlandu, na Floridi su poreklom iz Portorika, izjavio je zamenik državnog sekretara portorikanske vlade Rolando Padua.

Ovo je najmasovnije ubistvo počinjeno vatrenim oružjem u istoriji SAD.

Pogledajte fotografije:

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Citalac...

    14. jun 2016 | 10:44

    Jeste li 99. Bili u bojama Srbije? Boleo vas je tuki.

  • Isko

    14. jun 2016 | 08:58

    Mamu im pokvarenu. Žao mi je ljudi. Ali kada njihove bombe pobiju ljude na nekom drugom delu sveta oni to posmatraju kao video igricu.

  • zoran

    14. jun 2016 | 09:44

    Ne, nismo mi svi Orlando niti cemo ikada biti. Zalosno je da se pobije toliko ljudi, ali je jasno kao dan da je sve to prljava igra. Kao shto, svi mi, nismo ni Bagdad, Libija, Srbija...posle silnih bombardovanja NATO ubica, tako nismo ni Orlando. Gej populacija se jezivo gura u prvi plan poslednjih godina I to nije bez razloga. Samo treba malo dublje razmisliti I sve se jasno kaze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA