SRBIJA POSTAJE DEO SVETA I LIDER U REGIONU: Evo šta je Siniša Mali izjavio nakon istorijskog leta Beograd-Njujork (VIDEO)

Erbas A330 koji je rano jutros poleteo u 8.07 sati, sleteo je oko 11.40 sati po lokalnom vremenu (17.40 časova po našem) na aerodrom Džon F. Kenedi (JFK)

  • 5

Nakon istorijskog sletanja aviona Erbas A330 kompanije Air Serbia u Njujork, građanima Srbije obratili su se i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović, generalni direktor Air Serbia-e Dane Kondić i gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

ISTORIJSKI TRENUTAK ZA SRBIJU: Erbas A330 sleteo na njujorški aerodrom!

- Devet i po sati je vrlo brzo prošlo. Beograd postaje svetska metropola jer je povezan sa jednim od najvećih svetskih gradova. Beograd postaje deo sveta, Srbija postaje deo sveta i lider u regionu. Za to smo se borili tri godine i za to smo se izborili - izjavio je Siniša Mali nakon sletanja na aerodrom JFK.

Erbas A330 koji je rano jutros poleteo u 8.07 sati, sleteo je oko 11.40 sati po lokalnom vremenu (17.40 časova po našem) na aerodrom Džon F. Kenedi (JFK).

Pored Siniše Malog, ministarke Zorane Mihajlović i generalnog direktor Air Serbia-e Daneta Kondića, na letu su bili još fudbaler Dejan Stanković, Zoran Babić, operska pevačica Jadranka Jovanović, kreatorkaVerica Rakočević...

Put Njujorka, prvi put nakon 24 godine, krenulo je 254 putnika.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA