≫ 

OVI SRPSKI VOJNICI ĆE VAS POTPUNO ODUŠEVITI: Zajedno sa američkom vojskom su digli Niš na noge (FOTO) (VIDEO)

Dva orkestra su u amfiteatru na Keju Nišave na smenu izvodili najpoznatije rok numere, na zadovoljstvo nekoliko hiljada gledalaca

  • 43

Orkestar Vojske Srbije "Binički" i bend američke avijacije iz Komande združenih snaga Evrope "Touch ang go" priredili su sinoć Nišlijama nezaboravan muzički doživljaj.

Dva orkestra su u amfiteatru na Keju Nišave na smenu izvodili najpoznatije rok numere na zadovoljstvo nekoliko hiljada gledalaca koji su uz zvuke starog dobrog roka plesali sa vojnicima obe države.

Plesač bez premca bio je potpukovnik Tod Endrjus koji je podigao publiku na noge. Partnerke je našao i među devojčicama, ali i među starijim posetiteljkama koncerta koje su se utrkivale kako bi zaigrale sa plesnim virtuozom.

Organizator koncerta za pamćenje bili su Klub američko-srpskog prijateljstva pri ambasadi SAD u Beogradu i Turistička organizacija Niša.

SELFI NA BINI, HOR I LUDA ŽURKA: Vlado Georgiev održao čaroban koncert na Tašu! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ideja da organizujemo ovakav događaj potekla je od američke ambasade i našeg Ministarstva odbrane. Cilj nam je bio da našim sugrađanima priredimo jedan urbani događaj, da ih vratimo u neka sjajna vremena i da im pokažemo da neke vrednosti prevazilaze granice dnevne politike. Rokenrol je muzika koja je bliska svim narodima i zato smo se odlučili za ovaj repertoar - objasnio je Dragan Milić, predsednik Kluba američko-srpskog prijateljstva.

Brus Springstin izveo devojčicu (4) na binu, dao joj mikrofon, a ono što je ona uradila ga je OSTAVILO BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Američki i srpski muzičari u Niš su stigli posle koncerta u Beogradu, odakle će otputovati u Novi Pazar gde će stanovnicima tog grada takođe prirediti koncert.

Pogledajte kakva je bila žurka:

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejo

    10. jul 2016 | 16:48

    Ovo su sve bezveze potezi ljudi u Srbiji zar ste zaboravili 1999 godinu kad je ta ista Amerika bacala bonbe po Srbiji a i ovi generali su vrlo moguce ucestvovali u tome ,Srbija treba da se okrene Rusiji i Kini ne nikako da saradjuje sa Amerikom jer samo lose stvari oni su radili i rade na Balkanu

  • Saša

    9. jul 2016 | 19:09

    Oduševili su nas Ameri kako sviraju 1999.g.Još nam zuji u ušima crkli dabogda!!!!!

  • Nikolas

    9. jul 2016 | 19:38

    ZAJEDNO SA OKUPATOROM SRBIJE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA