≫ 

U JUTARNJEM PROGRAMU SE ČULO "ZA DOM SPREMNI": Hrvatska u šoku!

Pozdrav koji je oficir hrvatske vojske Mario Slaviček uputio gledaocima naknadno je izbačen iz snimka

  • 57

Penzionisani i veoma kontroverzni oficir HV Mario Slaviček gostovao je u jutarnjem programu televizije HRT 4 gde je najavio da se "braniteljska udruženja i organizacije" spremaju za izlazak na sledeće parlamentarne izbore.

TVOJA MAJKA MI JE PRESUDILA, SADA ĆU TI JA SUDITI: Jeziva priča iz zatvora koja će vas šokirati

- Hvaljeni Isus i Marija, dobro jutro vama i gledaocima- pozdravio je voditelje na početku emisije. - SDP sačuvaj Bože, a HDZ nije ispunio svoju misiju zbog koje ga je hrvatski narod stvorio- rekao je u nastavku.

Na kraju je, kako tvrde korisnici Tvitera, sve pozdravio rečima "Za dom spremni", za šta su se voditelji izvinili gledaocima. Na snimku koji je televizija HRT objavila na svom portalu nema ovog dela, a kao vest stoji samo da branitelji izlaze na izbore.

On je rekao da "branitelje" zbog medija nazivaju "tipovima iz kladionice", pa je prozvao Milanovića i Plenkovića da "nisu branili Hrvatsku, i ne mogu sada da propovedaju kako ona treba da izgleda", i dodao da Hrvatska nema svojih medija jer su svi pod kontrolom domaćih ili stranih, prenosi Telegram.

Slaviček je u najavi svog gostovanja koju je napisao na Fejsbuku takođe pozdravio ljude sa "Za dom spremni", i tvrdi kako je urednica koja ga je pozvala suspendovana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kralj Tomislav

    20. jul 2016 | 06:09

    Svako ko brani svoju zemlju ( u ovom slučaju Hrvati) su branitelji, a onaj ko napada i hoće okupira (u ovom slučaju Srbi) je agresor i zločinac.

  • Novica

    20. jul 2016 | 11:58

    O kakvoj oni odbrani palamude kada je njih Amerika i CIA "odbranila". Ti lażni branitelji, a većina su ih zapravo ratni profiteri i zločinci, godinama nisu migli izaći na kraj sa RSK. Niti bi ikada i mogli izaći na kraj bez pomoći Amerile i CIAe.

  • Draškić

    20. jul 2016 | 12:04

    Tipično hrvatsko licemerstvo i dvoličnost. Prvo u programu każe: "hvaljen Isus i Marija" a onda pozdravi sa ustaškim pozdravom ZDS. Możda će i njega predlożiti za sveca kao i zlikovca Stepinca? I Stepinac je isto kao i ovaj ustaša hvalio i Isusa i Mariju a pozdravljao postojanje nakaze NDH.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA