ZAPANJUJUĆA ISPOVEST HRVATSKE PROSTITUTKE: Devojke iz Srbije i Bosne su mnogo jeftine!

Cene na tržištu se kreću oko standarda, seks sa dvojicom je 400 do 500 eura, cela noć u hotelu sa jednim muškarcem iznosi minimalno hiljadu eura, sa dvojicom dve hiljade, a dodatne usluge se dižu 150 evra ili čak znatno više za oralni i analni seks, seksualna pomagala, ili posebne želje

  • 3

Prostitutke, kokain i jahte su ovih dana dobitna kombinacija elitnog društva na Jadranskoj rivijeri. Dok državni direktori sklapaju milionske poslove, policija je nemoćna i ne može da stane na put bahatosti dobrostojećih funkcionera.

GRAD PROSTITUCIJE: U ovom bordelu starom 200 godina rađaju se prostitutke i u njemu umiru (FOTO)

Sekretarica predsednika uprave velikog javnog preduzeća, uglavnom, dogovara vikend-aranžman svom šefu. Sa momkom, gradskim šmekerom bez mnogo škole, javlja lokaciju gde će devojke biti pokupljene. Momak se ne cenka. Predsednik uprave je čest klijent, njegovi poslovni partneri su darežljivi, devojke se vrate srećne i zadovoljne, sa dobrom napojnicom, prenosi Express.hr.

DECA izbeglice su prisiljena da se bave KRIMINALOM I PROSTITUCIJOM

Ova priča je jedan od mogućih scenarija elitne prostitucije.

Istovremeno sekretarica rezerviše i vikend-aranžman direktorovoj supruzi. Ona će sa decom i prijateljicama biti smeštena u hotelu u Zadru. Suprug će joj se pridružiti nakon što se završe poslovni sastanci na Bavariji 45, vrlo pristojnom jedrenjaku koji je usidren u Sukošanu. Kompanija poslovne partnere časti dvodnevnom plovidbom na Kornate.

Ulična prostitutka u Tihuani u Meksiku. Foto: Wikimedia Commons/Tomas Castelazo Ulična prostitutka u Tihuani u Meksiku. Foto: Wikimedia Commons/Tomas Castelazo

Ko su devojke koje se voze na skupim jahtama?

Devojka koja ide na jedrenje do Kornata, pored ostalih, je studentkinja ekonomije, stara oko 26 godina, tamne kose, ne preterano velikih grudi. Brineta se od svoje dvadesete bavi prostitucijom i kaže da je imala sreće da "ima dobre klijente". Mnoge zaglave u paklu droge ili padnu u šake posesivnog makroa, a često upadnu u kriminalni milje.

Svako ko uradi ovu stvar, a ima više od 18 godina, dobiće seksi nagradu od prostitutki (FOTO)

U Sukošanu je nju i tri prijateljice dovezao klijentov vozač. Čekao ih je ručak u obližnjem restoranu. Jele su neslani rižoto jer nikad ne jedu začinjeno, "ljuta hrana je nezgodna za seksualni odnos". Direktor i partneri stigli su predveče.

Svi su se zajedno ukrcali na brod, skiper je krenuo put Kornata, brod se usidrio u jednoj od usamljenih uvala. Put je, kaže brineta, uvek dovoljno dug da svi imaju vremena da se upoznaju.

- Volim da se pripremim, da bar otprilike znam čime se bave osobe sa kojima ću biti, šta rade, šta vole. Ponekad se dogodi da u ekipi bude čovek sa kojim sam već negde bila, u tom slučaju sve ide lakše jer se znamo - priča dalje brineta.

MIGRANTI SE PROSTITUIŠU ZA 2 EVRA: Izbeglice u Grčkoj primorane da se bave najstarijim zanatom

Printskrin: YouTube/B.N.G TV Printskrin: YouTube/B.N.G TV

Cenovnik

Brineta otkriva kako je "za izlet" na Kornate dobila 2.000 eura, za period od petka popodne do nedelje ujutru. Prosečna zarada za vikend-aranžman inače je oko 3.500 do 4.000 eura, ali kad je devojaka više, kao ovaj put, dve hiljade eura je, kaže, prihvatljivo.

Cene na tržištu se kreću oko standarda, seks sa dvojicom je 400 do 500 eura, cela noć u hotelu sa jednim muškarcem iznosi minimalno hiljadu eura, sa dvojicom dve hiljade, a dodatne usluge se dižu 150 evra ili čak znatno više za oralni i analni seks, seksualna pomagala, ili posebne želje.

IGOR KRIŠOM SNIMAO PROSTITUTKE: Evo koliko naplaćuju oralni seks i da li pristaju na analni (VIDEO)

Uz prostituciju često ide i droga

- Vikend-zabave na jahtama ili u vikendicama su specifične. Meni su lično draže takozvane "gaže", dođeš, odradiš i odeš. Višednevna druženja su zahtevnija. Uvek ima mnogo pića, hrane, droge, svira glasna muzika, recimo na brodu se pusti do maksimuma, kako se ne bi čulo šta se radi u sobama u potpalublju, jer bilo je situacija kad su na brodu bile i žene, poslovne partnerke, prijateljice koje su iz nekog razloga važne organizatoru. Zabavljaju se kao deo ekipe, ali muškarci paze da se pred njima ne izvodi baš svašta. Zanimljivo, one sve provale, ali se prave da ne vide. Te kombinacije, kad su i žene deo zabave, najčešće menadžerke ili vlasnice kompanija, najgore su. Uglavnom nas gledaju sa visine, a ne znaju da ja zarađujem duplo više od njih - kaže ova devojka.

HOROR U KAČAREVU: Držao devojku zaključanu 5 meseci i podvodio je za novac

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Pokloni: cipele, torbe, nakit

- Na takvim mestima se danas sklapaju milionski poslovi, kupuju se političari, svega sam se nagledala. Misle da sam glupa, da ne shvatam da je riječ o državnim firmama, o našem novcu. Neverovatno! - priča brineta sa jahte.

Neke mušterije su jako darežljive. Kada su u gradu, žele da uvek bude slobodna, kupuju joj poklone, cipele, torbe, ređe nakit.

Ima i neobičnih poklona. Jedan joj je kombijem dovezao antikvarni pisaći sto, dok joj je stariji preduzetnik iz Dubrovnika ostavio maslinjak, a dobila je i vrednu sliku.

Kada je počela da se bavi ovim poslom, sve je išlo preko "veze". Danas ima nešto svojih klijenata, a radi i sa strancima koje ima priliku da upozna leti po luksuznim klubovima.

Svedočila je situacijama u kojima devojke tokom seksa dopuštaju šamare, čupanje za kosu ili uriniranje. Tvrdi da se toga grozi, ali nema ništa protiv seksa sa ženama.

Sve to, ponavlja, smatra biznisom. Na pitanje da li se plaši polnih bolesti, kaže da su klijenti uglavnom oženjeni muškarci, što je u njenom poslu najsigurnije.

PROSTITUCIJA ZA VREME NEMANJIĆA: Javne žene nisu smele da nose koprenu, ali im je bilo bolje nego danas (FOTO)

Foto-ilustracija: Profimedia, Foter/Flickr/ andronicusmax Foto-ilustracija: Profimedia, Foter/Flickr/ andronicusmax

Sportisti vole devojke iz Srbije i Crne Gore

- Sportisti su najgori od svih. Grubi su, bahati, neprijatni, vulgarni, nemaju granicu, i misle da za svoj novac mogu dobiti baš sve što žele. Upoznala sam nekolicinu za koje mogu reći da naginju gospodi, ako se oni uopšte mogu nazvati tim terminom. Drogiraju se više od ikoga, uvek imaju kokain sa sobom, barem ovo što sam ja imala prilike da vidim. Gori od njih su samo klinci, pripadnici zlatne mladeži. Sportisti vole devojke iz Srbije i Crne Gore. Srpkinje su razuzdane i sa njima je uvek dobra zabava. Naše devojke su dosta uštogljene, pogotovo kada su u pitanju popularne, javnosti poznate Hrvatice. One stalno gledaju da li ih neko snima telefonom i rezervisane su sve do samog čina. Neke su se zeznule jer su uporedo sa ovim poslom gradile karijeru modela, pevačice, glumice, hostese, voditeljke, a to ne ide zajedno - kaže brineta.

Kako je ispričala konkurencija je žestoka, a djevojke iz Srbije i Bosne su znatno jeftinije.

- Ko želi da uštedi, ide u Crnu Goru. Već se zna da u elitnom kvartu Porto Montenegro, u Tivtu, devojke koje provedu ceo dan na jahti uzimaju samo 500 eura - nastavlja devojka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....

    19. jul 2016 | 19:45

    Samo 500 eura za dan...sramota

  • PREDATOR

    19. jul 2016 | 21:28

    Sodoma I Gomora sto bi reko Isus .

  • stvarno?

    21. jul 2016 | 18:46

    Ljudi. Pa te cene nisu ni u CH. Dizu prashinu. Izvadish 50 € i vidi shta sve nude. Kojih 400-500? Volele bi one. Za te pare i ja bih radio. Dok bude 20-30 max 300 za noc ja cu da placam i da prckam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA