SLUČAJ BEKO: Počinje saslušanje osumnjičenog za pokušaj ubistva biznismena!

Aleksandar Zdravković je uhapšen u ponedeljak popodne u Beogradu, nakon više od godinu i po dana od incidenta u kojem je Beko teško ranjen ispred svoje kuće 14. novembra 2014. godine

  • 2

Aleksandar Zdravković koji se sumnjiči za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine, danas će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu, potvrdila je Tanjugu portparol tužilaštva Tatjana Sekulić.

FILMSKO HAPŠENJE U BEOGRADU: Sve o akciji u kojoj je priveden Aleksandar Z. osumnjičeni za pucnjavu na BEKA!

Nakon saslušanja biće odlučeno da li će protiv njega biti pokrenuta istraga i da li će mu sud odrediti pritvor.

Priveden pripadnik zemunskog klana zbog sumnje da je umešan u pokušaj ubistva Milana Beka

Zdravković je uhapšen u ponedeljak popodne u Beogradu, nakon više od godinu i po dana od incidenta u kojem je Beko teško ranjen ispred svoje kuće 14. novembra 2014. godine.

POKUŠAJ UBISTVA BEKA: Maja Adrovac oslobođena svih optužbi!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Prema pisanju beogradskih medija, Zdravković je ranije sumnjičen za teška krivična dela kao pripadnik zemunskog klana, a uhapšen je na osnovu DNK, jer je pre desetak dana, kada je pušten iz pritvora zbog optužbi za otmicu, ranjen u ruku kada su nepozata lica pucala na njega.

S obzirom na to da je od ranije poznat policiji, ali i sumnje da ima veze sa pokušajem ubistva Beka, inspektori su tokom uviđaja ovog dela uzeli njegov DNK.

Upoređivanjem tog i biološkog nalaza iz baze MUP-a, inspektori su zaključili da je reč o istoj osobi, preneli su mediji.

Nedavno je Viši sud u Beogradu prvostepenom presudom oslobodio Maju Adrovac optužbi za pomaganje u pokušaju ubistva Beka, a njen muž Ivan se dovodi u vezu sa ovim delom mada još nije pod zvaničnom istragom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knjaz miloš

    20. jul 2016 | 11:20

    Da je taj beko ( šatro srbin.... pogledaj te levoooo.....) Ne bih se pucalo na njega... I na kraju krajeva... ako je vlasnik 60 firmi u srbiji i luke beograd... nek plati sebi lepo obezbedjenje.... i ćao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA