≫ 

KRVAVA NOĆ U SRBIJI: Čak 88 saobraćajnih nesreća, ima poginulih!

U Beogradu je od ovog broja zabeleženo 36 saobraćajnih nezgoda u kojima je 17 osoba povređeno, navodi AMSS

  • 2

Na putevima u Srbiji prethodnog dana evidentirano je 88 saobraćajnih nesreća u kojima je šest osoba poginulo, a 60 je povređeno, saopštio je jutros AMSS.

Fantomske šlep službe haraju koridorom 10, Mihajlović istražuje broj oštećenih

U Beogradu je od ovog broja zabeleženo 36 saobraćajnih nezgoda u kojima je 17 osoba povređeno, navodi AMSS, pozivajući se na podatke Uprave saobraćajne policije.

Muškarac (28) teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 3.00 kod Hrama svetog Save u Beogradu, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Udes se dogodio u Bulevaru Oslobođenja, a mladić je posle ukazane pomoći prebačen u Urgentni centar.

ISKORISTITE PONUDU DOK NIJE KASNO: Evo kako da dobijete BESPLATNI TEHNIČKI PREGLED vozila! (FOTO)

Takođe, jedna osoba je lakše povređena u saobraćajnoj nesreći na raskrsnici ulica Slavka Miljkovića i 13. oktobra noćas oko 1.20.

Prema rečima Nade Macure, u nesreći koja se dogodila u 20.55 na Bulevaru kralja Aleksandra lakše je povređena ženska osoba (28), koja je prevezena u Urgentni centar.

U Beogradu tokom noći dogodila se još jedna nesreća u Surčinu, ali nije bilo povređenih.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Albert

    24. jul 2016 | 13:27

    Kako voze u Srbiji cudime da nije vise, bahatnost bez granice, nista se postuje. Cudime samo da nije vise mrtvih. Nije auto za glupe pijane Balkance, i tatine ceri i sinove koji jure kao bez glave.Vratimo se opet na Fice i Zastave 101 jer za bolje nismo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA