≫ 

"DOBRO SAM, IDEM VEČERAS U BAJMOK": Dve crne godine od svirepog ubistva Tijane Jurić i njene poslednje poruke...

Devojčica je poslednji put viđena 25 minuta posle ponoći, nedaleko od Sportskog centra "Rata“ u Bajmoku, a njeno telo je pronađeno 12 dana kasnije, 7. avgusta, na zapuštenom smetlištu u naselju Čonoplja u Somboru

  • 0

Pre tačno dve godine, na današnji dan, oduzet je život devojčici anđeoskog izgleda i slavujskog glasa, koja je imala svega 15 godina - Tijani JurićMesar iz Surčina Dragan Đurić ovim svirepim zločinom o kom se još priča, osim što je zavio u crno njenu porodicu, uterao je strah u kosti i zaledilo suze čitavoj Srbiji. O ovom zločinu se još priča.  

IZNAD ZVEZDANOG NEBA ĆEMO NASTAVITI TAMO GDE NAS JE MONSTRUM RAZDVOJIO: Pročitajte potresno pismo drugarice Tijane Jurić

Kobna noć dogodila se između 25. i 26. jula 2014. godine. Te noći je u Bajmoku, mesar iz Surčina oteo, silovao a na kraju zadavio Tijanu.

Devojčica je poslednji put viđena 25 minuta posle ponoći, nedaleko od Sportskog centra "Rata“ u Bajmoku, a njeno telo je pronađeno 12 dana kasnije, 7. avgusta, na zapuštenom smetlištu u naselju Čonoplja u Somboru.

EVO KAKO SMO TRAGALI ZA TIJANOM JURIĆ: Ispovest inspektora od koje će vam zastati srce!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ova petnaestogodišnjakinja se taj dan, u petak, 25. jula, popodne vratila sa mora. Isto veče je vozom otišla u Bajmok gde joj žive baba i deda sa majčine starne. Na sebi je imala belu majicu, svetle farmerice i bele "starke“.

MONSTRUME, I TEBE ĆE SILOVATI, CRKNI U ZATVORU: Evo šta sve poručuju ubici Tijane Jurić! (FOTO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Stigavši u selo iz rodne Subotice, javila se majci a zatim otišla na turnir u malom fudbalu "Stevan Vitković Riba“ u Rati. Veče je provela sa svojim prijateljima. Oko ponoći je krenula kući, u društvu jedne devojčice i dečaka. Na sred puta, odlučila je da krene nazad ka Rati, kako bi jednom drugu vratila duksericu koju je isto veče pozajmila. Rastali su se kod bifea "Polet“, svega 200 metara od bakine kuće.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

SADA JE TIJANINOM OCU NAJTEŽE: Rasplakaće vas pismo Igora Jurića o dve godine života bez ANĐELA!

Prema rekonstrukciji koju je predstavio njen otac Igor Jurić, Tijana je, vraćajući se sama istim putem, išla Ulicom JNA. Na uglu ulica Tri istarske žrtve i Njegoševe srela je drugare oko pola sata posle ponoći. Na pitanje kuda se uputila, odgovorila je da ide da vrati pozajmljen duks. Nastavila je ulicom Tri istarske žrtve, prešla prugu i krenula zemljanim putem koji vodi do sportskog terena na kojem ju je čekao drug čiju je duksericu pozajmila. Kako dugo nije došla, drug sa terena krenuo joj je u susret. Tijane, međutim, nije bilo, a na zemljanom putu, stotinak metara dalje, nalazila se njena bela patika marke. 

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

DANAS JE TIJANINOM OCU NAJTEŽE: Njegova devojčica je trebalo da napuni 17 godina (FOTO) (VIDEO)

Već jedan sat posle ponoći, deca i drugi stanovnici Bajmoka počeli su da je traže. Policija se u potragu uključila u 1.30, a zatim i žandarmerija.

Foto: Facebook/Dragan Djuric, Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Facebook/Dragan Djuric, Tanjug/Jaroslav Pap

Tragalo se 13 dana. Kasno u noć, 13. dana potrage, 7. avgusta, oko pola jedan, objavljeno je da je uhapšen otmičar Tijane Jurić a da je njeno telo pronađeno u blizini Sombora, 23 kilometra od mesta na kojem je oteta u Bajmoku. 

U POMEN ANĐELU: TIJANA JURIĆ dobila svoj kabinet u osnovnoj školi FOTO)

Mesar iz Surčina je za ovaj monstruozan zločin osuđen na 40 godina zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA