PUCNJAVA U ŠOPING CENTRU: Jedan muškarac pogođen u nogu, policija postavila koridore!

- Ovde je potpuna zbrka, jedan čovek je pogođen, verovatno u nogu - rekla je predstavnica policije Lota Svenson, objavilo je švedsko izdanje sajta Lokal

  • 2

Jedan muškarac je pogođen iz vatrenog oružja u šoping centru u Malmeu, u kvartu u kom većinom žive migranti, nakon čega je policija kordonom zatvorila tu zonu, prenose švedski mediji.

MUŠKARAC SKOČIO SA BALKONA TRŽNOG CENTRA: Ljudi u šoku, evakuisan objekat u Birmingemu (FOTO)

Regionalni list Sidsvenskan objavio je da se napad dogodio u popodnevnim satima i da je čovek prevezen u bolnicu. Još nije poznato koliko je teško povređen.

- Ovde je potpuna zbrka, jedan čovek je pogođen, verovatno u nogu - rekla je predstavnica policije Lota Svenson, objavilo je švedsko izdanje sajta Lokal.

Ona je rekla da je istraga u toku i da policija razgovara sa očevičima, a da se područje pretražuje i sa psima u slucaju da ima još oružja ili potencijalnih napadača.

Malme je čcesto na naslovnom stranama zbog oružanih napada, od kojih su mnogi, kako se smatra, vezani za obačune bandi.

Radio Slobodna Evropa navodi da se incident dogodio u kvartu u kome većinom žive migranti.

Pogledajte presek vesti koje su obeležile dan:

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    26. jul 2016 | 19:55

    Posto imam rodbinu u Svedskoj i u Malme moram vam reci da pojam MIGRANTI su svi narodi stranog porekla ali kad je rec o kriminalu onda dobru vecinu umesanosti u tom kriminalu su arapi ili afrikanci To znaju vrlo dobro Svedske vlasti ali kriju statistiku da se nebi racunalo kao diskriminacija sto je potpuno neprihvatljivo jer se mora dati ime i prezime svih u kriminalu a ne da baca se ljaga na posten strance koji su izgradili Svedsku svojim radom i placanjem poreza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA