Žene sa šahovnicama u rukama upale na antifašistički skup u Srbu i prekinule govor Mesića (VIDEO)

Grupa demonstranata sa hrvatskim zastavama, koji navode da su iz zadruge "Žene u Domovinskom ratu", prekinula je govor bivšeg predsednika Mesića

  • 29

U Donjem Srbu počelo je okupljanje učesnika u antifašističkom skupu u organizaciji SABA I SNV-a  koji obeležavaju 75. godšnjicu ustanka. Na mesto okupljanja je stigao i Stjepan Mesić, a njegov govor je prekinula grupa žena pevajući Tompsonovu pesmu "Lijepa li si".

NACIONALISTI IM PRETE: U Srbu danas Srbi i Hrvati slave 75 godina od antifašističkog ustanka!

Grupa demonstranata sa hrvatskim zastavama, koji navode da su iz zadruge "Žene u Domovinskom ratu", prekinula je govor bivšeg predsednika Mesića.

ČULO SE ZA DOM SPREMNI, NEGODOVANJE I ZVIŽDUCI: Nacionalisti rešeni da spreče antifašističko slavlje u Srbu!

Inače, AHSB je od 8. do 17. jula držao šator uz samu spomen ploču u nameri da onemogući današnju proslavu na kojoj će se oko podneva okupiti poštovaoci antifasizma i pobornici razumevanja hrvatskog i srpskog naroda.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muhamed - Zenica

    27. jul 2016 | 15:08

    Zao mi je sto moram upotrijebiti ovaj rijecnik, ali stvarno su kobile ! Svaki normalan gradjanin sa velikim ponosom slavi dan ustanka, odnosno dan otpora fasistickom okupatoru, a ove kobile upadaju kao da su na vasaru.

  • Ocajnono pero

    27. jul 2016 | 14:24

    A GDE SU NASE ZENE U CRNOM, NATASA KANDIC, SONJA BISERKO, JUKOM I OSTALE NVO?? Pomislio sam da ce i njih pobrojati u ovoj grupi sa sahovnicom. Bas sam razocaran sto ih nema.

  • Horus

    27. jul 2016 | 15:07

    Soj ustaški, množi se kao korov

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA