"OROČIO CIGARETE“ U BANCI: Kada vidite koliko je Mirče skupio novca, ostavićete pušenje ODMAH

Da ostavi duvan nagovorila ga je žena jer ga više nije mogla slušati kako se davi od kašlja, a i on sam je hteo da proveri istinitost jednog vica

  • 14

Još jedan Makedonac je na neobičan način sakupio pare, ali za "crne dane". Mirče Todorovski ( 43 ) iz skopskog naselja Aerodrom je pre četiri godine prestao da puši, a novac za cigarete ostavljao na stranu.

MAKEDONAC LEGENDA: Skupljao sitniš 5 godina i od toga kupio AUTO (FOTO)

Tako je sakupio oko 3.000 evra u denarima, a novac je stavio u banku i oročio – za "crne dane".

- Pročitao sam na vašem sajtu da je moj zemljak za pet godina od kusura koji mu je ostajao skupio 2.000 evra i kupio stari auto. Ja sam za kraće vreme skupio hiljadu evra više od njega. Nemam fotografiju sa kojom bi se pohvalio jer sam novac oročio, ali sam veoma zadovoljan. Naročito moja supruga i ćerka, koji su nepušači - rekao nam je u telefonskom razgovoru Mirče Todorovski.

Foto: flickr/aloshbennett Foto: flickr/aloshbennett

Da ostavi duvan nagovorila ga je žena jer ga više nije mogla slušati kako se davi od kašlja, a i on sam je hteo da proveri istinitost jednog vica.

- Znate ono: Nepušač pita pušača koliko pakli cigareta puši dnevno. Ovaj mu odgovara - "Jednu do dve". E, da si te pare ostavljao na stranu danas bi vozio "mercedes". Na to pušač upita nepušača - "A, ge je tebi "mercedes". To me je podstaklo da novac svakog dana stavljam na stranu, u jednu kutiju, umesto da trčim do trafike. Pušio sam skuplje cigarete koje koštaju oko 2 evra, i eto, za četiri godine se nakupilo 3.000 evra - sa ponosom kaže Todorovski.

On je denare, jer je za njih veća kamata, oročio u banci na pet godina. Sada svakog meseca podiže kamatu dok glavnica stoji, a razmišlja i da nastavi da štedi na cigaretama koje je ostavio pre četiri godine.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA