BRAT SRPSKOG POLITIČARA U GEJ SKANDALU: Žena ga uhvatila na gomili s muškarcem!

U tako maloj sredini, sa 60.000 stanovnika, to je neviđena bruka. Muž je pokušao da se pravda, al‘ ništa nije pomagalo, tvrdi dobro obavešten izvor

  • 8

Još 2009. godine rođeni brat jednog političara iz Pomoravlja koji je slovio za izuzetno porodičnog i tradicionalnog čoveka uhvaćen je "na delu" kako vara ženu. I to ne bi bilo tako netipična priča da nije uhvaćen u prevari sa - muškarcem, piše Alo! 

Uhvatila sam MUŽA u krevetu s GOLIM MUŠKARCEM!

- Žena ništa nije sumnjala, dok ga jednog dana sasvim slučajno nije uhvatila na gomili kako je vara. Ali ne sa ženom u krevetu, već - sa muškarcem! Možete da zamislite njen šok! U tako maloj sredini, sa 60.000 stanovnika, to je neviđena bruka. Muž je pokušao da se pravda, al‘ ništa nije pomagalo... - rekao je dobro upućen izvoz za Alo.

Strasti se nisu smirile, te je brat preljubnik sa svojim dečkom odlučio da, praktično, emigrira! Odlučili su se za Kaliforniju i sada već nekoliko godina srećno žive u San Hozeu.

- Ovu državu nisu slučajno izabrali, jer je Kalifornija od juna 2008. godine legalizovala istopolne brakove. U svom rodnom gradu ne bi imao mira, a tamo u ilegali mogu da uživaju u svojoj sreći - kaže sagovornik.

Foto: Foter/Flickr/Guillaume Paumier Foto: Foter/Flickr/Guillaume Paumier

Prema njegovim informacijama, oni su uspeli da se u Sjedinjenim Američkim Državama uspeli lepo da se skuće.

- Uz pomoć dečka je uspeo da postane suvlasnik fabrike za proizvodnju hrane za kućne ljubimce. Biznis im cveta, ljubav takođe - završava svoju neverovatnu priču izvor iz ovog malog mesta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoks

    28. jul 2016 | 09:36

    Pa napišite ime i prezime, a ne on je iz grada od 60000 stanovnika ! BEZ VEZE !

  • Rajko Ostojic

    28. jul 2016 | 09:50

    Moze slobodno da objavi i ime i prezime samo ce da mu podigne rejting jer Gejevi su u Trendu -In !!!!!!!!!!!!!!

  • ERA 031

    28. jul 2016 | 09:05

    Preko politike i bulje ode čovek u beli svet. Hehe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA