NEZAPAMĆEN HOROR U MAKEDONIJI: Devojčicu divljački silovao poznanik njene majke!

Obelodanjen identitet čoveka koji je silovao ćerkicu Vesne Petruševske

  • 5

Vesna Petruševska, poznata makedonska glumica, čiju je 11-godišnju ćerkicu Minu prošle sedmice u garaži silovao nepoznati manijak, na svom novom postu na Fejsbuku je napisala da će čim sazna obajviti ime, prezime i fotografiju pedofila.

NAMAMIO DEVOJČICU (12) U GARAŽU, PA JE BRUTALNO SILOVAO: Makedonska policija uspela da uhapsi NAPASNIKA za samo tri dana!

novi post silovanje

Nju je pretekao portal "Centarnews.net" u čiju redakciju je stigla informacija o generalijama siledžije.

– O silovanju ne treba da se ćuti. Pravda mora biti zadovoljena, zato i objavljujemo ime čoveka koji je silovao maloletnu ćerku glumice Vesne Petruševski –  stoji u obrazloženju redakcije "Centarnews.net".

Prema njihovim saznanjima, devojčicu Minu je silovao Vanjo Lazarevski (43), koji je školski drug Janka Trenkoskog, bivšeg muža glumice Vesne Petruševske.

JEZIVA NESREĆA U CENTRU SKOPLJA: Pripadnik TAJNE POLICIJE pokosio mladića na motoru, od udara leteo nekoliko metara! (FOTO)

Pedofil je, kako ističe portal, zloupotrebio to što ga je devojčica poznavala, pa kada ga je zamolila da joj da 20 denara, namamio ju je u garažu i tu divljači silovao. Na odlasku joj je zapretio da nikome ništa ne govori, ali je devojčica sve ispričala majci koja je slučaj prijavila policiji. Pedofil je ubrzo uhapšen i strapan u zatvor.

Majka nesrećne devojčice, Vesna Petruševska prvo je tražila smrtnu kaznu za pedofila, ali je u svom najnovijem postu na Fejsbuku napisala da je najmanja kazna 12 godina i da je u ovom trenutku najvažnije što je nasilnik u 30 dnevnom pritvoru.

Glumica je otkrila i druge frapantne podatke o kojima makedonska javnost do sada ništa nije znala.

MAPA NAJBOLJIH DRŽAVA ZA ŽIVOT: Šta mislite, gde je Srbija na listi?

– Dobila sam stotine poruka od zlostavljanih devojčica (veliki broj njih dokazane i poštovane ličnosti našeg društva) koje nikada ništa nisu rekle, zločinac nikada nije bio uhvaćen, a ceo život nose traume. Zato javno treba da se govori, a kada dobije zasluženu kaznu, ja ću lično objaviti njegovo ime, prezime i fotografiju – napisala je glumica.

Za krivično delo "polni napad na dete koje nije napunilo 14 godina", prošle i ove godine Osnovni sud u Skoplju je primio 11 predmeta, a do sada je rešio sedam.

Najviša zatvorska kazna izrečena pedofilu bila je do deset godina zatvora.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA