VOZAČ JE U SRBIJI POSUMNJAO DA NEKOG IMA U PRIKOLICI KAMIONA: Evo šta su pronašli carinici na granici sa Hrvatskom!

Vozač je posumnjao da u prikolici kamiona ima nekoga, pa su carinici sproveli detaljan pregled

  • 6

Carinici su juče i danas, u dva odvojena slučaja na graničnim prelazima Batrovci i Šid otkrili 11 ilegalnih migranata u teretnim kamionima.

LOCIRAN MIGRANT KOJI IMA MALARIJU: Na sigurnom je, LEKARI BRINU O NJEMU!

Na graničnom prelazu Šid rano jutros prilikom izlazne kontrole, u bugarskom kamionu koji je prevozio elemente metalnih konstrukcija, otkriveno je pet muškaraca skrivenih u tovarnom delu među paletama.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Vozač je posumnjao da u prikolici kamiona ima nekoga, pa su carinici sproveli detaljan pregled. Uočili su da carinska plomba nije oštećena, ali da su dva držača za ceradu olabavljena i da su na šasiji prikolice vidljivi tragovi blatnjave obuće.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Zbog toga je tovarni deo kamiona otvoren, a sumnja potvrđena, jer se među paletama krilo pet mlađih muškaraca, starih između 16 i 26 godina, od kojih su trojica državljani Palestine, a druga dvojica, Sirije i Alžira. Oni su u tovarni deo kamiona najverovatnije ušli tako što su iskoristili pauzu koju je tokom prethodne noći vozač pravio na obližnjoj benzinskoj pumpi.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Dan ranije je na graničnom prelazu Batrovci otkriveno šest ilegalnih migranata koji su se takođe krili u tovaru jednog kamiona. Oni su otkriveni prilikom izlazne kontrole kada je bugarski kamion izdvojen za pregled mobilnim skenerom. Analizom dobijene slike tovarnog prostora uočeno je nekoliko ljudskih silueta. Potom je kamion otvoren i ustanovljeno je da se među robom nalazi i šest muškaraca, koji su na taj način želeli ilegalno da pređu granicu i domognu se EU.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Granična policija je preuzela oba slučaja u dalju nadležnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DraganA

    3. avgust 2016 | 15:04

    Kad god gledam ove migrante samo muskarce vidim!

  • Ines

    3. avgust 2016 | 17:48

    Izgubiš posao i da dobiješ zatvor zbog olosa

  • Vozac

    3. avgust 2016 | 17:31

    Ovo se svaki dan desava policija treba da obezbedi te benzinske pumpe pre granice a kolega vozac je trebo najpre upotrebiti stangu za stezanje tockova pa onda pozvati carinu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA