LOCIRAN MIGRANT KOJI IMA MALARIJU: Na sigurnom je, LEKARI BRINU O NJEMU!

O migrantu, koji je na svoju ruku napustio bolnicu a kog naše zdravstveni vlasti po zakonu nisu mogle protiv volje da zadrže, brine tim lekara u jednom centru za prihvat azilanata u Srbiji

  • 18

Svi migranti koji su se zarazili sa malarijom i bili hospitalizovani u Klinici za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije, izlečeni su, a pod nadzorom lekara je i azilant koji je pobegao iz bolnice nezvanično nam je rečeno u Ministarstvu zdravlja Srbije. 

STRAŠNA VEST: Čovek ZARAŽEN MALARIJOM pobegao iz bolnice, LUTA BEOGRADOM!

Kako saznajemo, o migrantu koji je na svoju ruku napustio bolnicu a kog naše zdravstveni vlasti po zakonu nisu mogle protiv volje da zadrže, brine tim lekara u jednom centru za prihvat azilanata u Srbiji. On se samm javio u taj centar.

OVO JE UBICA: Evo kako izgleda KOMARAC koji prenosi MALARIJU (FOTO)

Telegraf je danas objavio tekst u kom se navodi da je u Beogradu dijagnostikovana malarija kod trojice migranata. Svi oni smešteni su bili u Infektivnoj klinici, međutim, jedan od njih je posle par dana lečenja napustio bolnicu.

(Lj. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA