RODBINA TVRDI DA RADIŠA NIJE KRIV: Ćerka ga optužila za pedofiliju da bi mu se osvetila?

- Moja sestra živi neurednim životom, opija se i vara ljude, kako bi se na taj način domogla novca. Moji roditelji uvek su joj pomagali, ali više ne, pa verujem da je to motiv da im se sada osveti na ovako strašan način - priča Dragan Miletić

  • 10

Radiši Miletiću (63) iz Golupca Više javno tužilaštvo u Požarevcu odredilo je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoje dve unuke, stare četiri i pet godina. Njega je, naime, ćerka Dragana Milošević (28) prijavila policiji u petak uveče nakon što ga je, navodno, zatekla kako stoji skinutih gaća pred njene dve ćerkice koje mu je poverila na čuvanje. Njegov sin i supruga tvrde da on, pak, nije kriv.

Nakon toga usledilo je Radišino hapšenje i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati, pišu Večernje Novosti.

Sin Dragan, supruga Marija (62) i snaja Daša, koji žive sa Radišom, tvrde da on nije kriv i da ga je lažno optužila njegova ćerka Dragana.

"ZATEKLA SAM MOG TATU SPUŠTENIH GAĆA PRED MOJIM ĆERKICAMA": Bolesni detalji o DEDI PEDOFILU iz Požarevca

- Moja sestra živi neurednim životom, opija se i vara ljude, kako bi se na taj način domogla novca. Moji roditelji uvek su joj pomagali, ali više ne, pa verujem da je to motiv da im se sada osveti na ovako strašan način - priča Dragan Miletić i dodaje:

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Dragana je meni ispričala da je zatekla oca na tavanu sa njenim ćerkama i da je imao spuštene pantalone. Majci je ispričala drugu verziju, policiji treću. Pritom je zaboravila da je moja ćerka Anja sve vreme bila sa njenom decom, tako da je laž da su one bile sa dedom na tavanu, gde se on popeo samo da bi im doneo dečji autić.

JEZIVI ZLOČIN U POŽAREVCU: Deda pedofil (63) SILOVAO svoje UNUKE od četiri i pet godina

Članovi porodice Miletić tvrde da je Dragana i ranije pravila probleme kako bi posvađala roditelje sa ratom i snajom, ne bi li se oni odselili. Dragana, kako kažu, živi u Požarevcu sa vanbračnim partnerom. Iz prvog braka ima dvoje dece koja su u Nemačkoj, a iz drugog troje, dve devojčice i sina starog osam godina.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

- Ona je završila samo osnovnu školu, ne radi nigde, a izvor prihoda su joj prevare, sa čime je policija odično upoznata. Ovo je vrhunac njenog naopakog ponašanja i verujem da će optužbe protiv mog oca biti uskoro odbačene, a da će ona odgovarati zbog lažnog prijavljivanja - kaže Dragan za Novosti.

Ništa bolje o Dragani nije rekao ni njen bivši suprug Zoran Milošević koji takođe sumnja u Draganine optužbe.

- Ona ne radi nigde, seli decu sa adrese na adresu, menja muškarce i opija se. Do sada sam se trudio da imam korektan odnos sa njom zbog dece, ali sada ću da pokrenem postupak da se ćerke i sin dodele meni, jer pored nje nisu ni zbrinuti, ni bezbedni - kaže Zoran.

Dragana za medije nije želela da komentariše događaj.

"OSETIĆEŠ MUŠKU RUKU NA SEBI": Jezive poruke PEDOFILA DRAGANA koje je slao DEVOJČICI (11)

- Ništa ne mogu da kažem od ove velike bruke i sramote. Jedino mogu da poručim da svom ocu želim sve najgore i da ga obavezno kastriraju - rekla je Dragana.

Njena majka Marija rekla je da će je se javno odreći, preko novina jer se usudila da lažno prijavila rođenog oca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko&Slavko.

    15. avgust 2016 | 00:06

    Alkohol često pomuti razum.

  • briga

    15. avgust 2016 | 14:04

    Sta se to desava u porodicama ?! Sta je uslo u ljude ?!

  • Nista licno

    15. avgust 2016 | 05:39

    Nije to na vreme lemano, zato se sada ponasa kao poslednje djubre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA