DRAGANU STAMENKOVIĆU 40 GODINA ROBIJE: Monstrum je UBIO RODITELJE, pa ih ZAKOPAO u SEPTIČKU JAMU (FOTO)

– Dragan je letvom napao roditelje, zadavši im više udaraca po glavi. Sve se to dešavalo naočigled Anite, koja nije preduzimala ništa da spreči zločin - rekli su izvori iz istrage

  • 8

Dragan Stamenković (46) iz Niške Banje osuđen je na 40 godina zatvora jer je brutalno ubio oca Milana (71) i majku Slavenku (63) a potom njihova tela bacio u septičku jamu. Najpre je bio osuđen na 30 godina, ali je Apelacioni sud preinačio kaznu.

MONSTRUOZNO: Oca živog sahranio, sa mrtve majke skinuo nakit!

U martu ove godine u ponovljenom procesu osuđen je na 30 godina, a njegova nevenčana supruga Anita Stolić (40) iz Niša osuđena je na 15 godina zbog pomaganja i prikrivanja zločina, piše Alo.

Motkom ubio roditelje i bacio ih u septičku jamu (FOTO)

Roditelji su mu branili da bude sa Anitom Stolić, jer se zvanično još nije razveo od prve žene, zbog čega su se svađali.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

UBIO OCA I MAJKU, PA IH BACIO U SEPTIČKU JAMU: Da li je dobio dovoljnu zatvorsku kaznu?

Dragan je bio kivan na roditelje što nisu odobravali njegovu vezu sa Anitom, a i ona ih je mrzela zbog toga. Milan i Slavenka su voleli Draganovu prethodnu suprugu sa kojom ima dvoje dece, i želeli su da mu se ona vrati. Zbog toga su se stalno svađali, pa je tako bilo i u veče ubistva. Kada su Dragan i Anita ušli u dvorište, dvoje staraca su u pidžamama izašli ispred kuće i počeli da ih grde – saznajemo iz istrage.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dragan je ispričao i da je sa mrtve majke skinuo zlatni nakit i da im je uzeo ušteđevinu. Dan nakon ubistva, zlato je razmenio uz doplatu za nakit za Anitu vredan dve hiljade evra.

NIŠKA BANJA: Ubica roditelja hteo da se obesi!

– Dragan je letvom napao roditelje, zadavši im više udaraca po glavi. Sve se to dešavalo naočigled Anite, koja nije preduzimala ništa da spreči zločin, iako su starci preklinjali za život. Zatim je uz njenu pomoć telo majke, a zatim i oca, za kojeg je kazao da je bio živ i krkljao, stavio u ručna kolica, doterao ih do jame i bacio ih u rupu. Anita je negirala ubistvo, ali je priznala da je pomogla Draganu da se otarasi leševa – kažu naši sagovornici iz istrage.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minja

    20. avgust 2016 | 12:23

    DEBILCINE BEDNE NENORMALNE!!!

  • majka

    20. avgust 2016 | 12:52

    dozivotna i jednom i drugom

  • goca

    20. avgust 2016 | 12:09

    pa ako ti se ne svidja kod roditelja sto si ziveo i isao kod njih mogao si sam da zivis pa ne bi bilo problema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA