Čopor od 50 pasa lutalica UBIO I POJEO ŽENU na plaži!

Sin i komšije su pokušali da odbrane nesrećnu ženu, ali joj nije bilo pomoći

  • 11

Čopor od 50 pasa je u selu Puluvila u južnoj Indiji napao, ubio i do pola pojeo ženu od 65 godina, koja je pošla do toaleta na plaži. Incident se desio u petak uveče.

DEČAK HEROJ (6) BRANIO SVOJU MAMU DO SMRTI: Monstrumi ga ubili RAZBIJENOM FLAŠOM! (FOTO)

Nesrećna žena, kasnije identifikovana kao Šiluama (65), oko 21 čas je krenula do toaleta na plaži, budući da ga nije imala u kući. Tada je opkolio čopor besnih pasa i ubrzo je rastrgao.

Kada je čuo majčino vrištanje, sin je istrčao iz kuće i pokušao da odbrani majku od krvoločnih zveri. Međutim, psi su krenuli i na njega, ali se spasao tako što je skočio u more.

Foto: S. Pikula Foto: S. Pikula

Tada se već na mestu incidenta okupilo lokalno stanovništvo koje je uspelo da zaplaši pse i da ih rastera, a zatim su ženu prebacili u medicinski centar.

Ipak, ona je preminula od višestrukih povreda.

Foto: S. Pikula Foto: S. Pikula

Par sati ranije, na istoj plaži, samo na drugom kraju čopor kerova je napao drugu ženu.

- Izgubili smo strpljenje. Država na pogrešan način sprovodi zakon o zabrani eliminacije pasa. Koliko nas će morati da umre da bi oni rešili problem? Zar su ljudi manje vredni od pasa? - zabrinut je jedan meštanin.

Od donošenja ovog zakona do kraja 2015. godine u južnoj Indiji je napadnuto preko 100.000 ljudi.

Pogledajte prilog o nesrećama poznatih ličnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djosa

    21. avgust 2016 | 16:04

    To cese jednog dana i kod nas desiti, i kod nas ih ima gomila na ulici. Treba te psi lutalice sklanjti po svaku cenu.

  • To se da lepo resiti

    21. avgust 2016 | 15:52

    Ovo vise nisu "mile kuce" nego krvolocne zveri.I ako volim pse ovo su sada postale gladne zveri i jednom kada osete krv uvek ce napasti.To se uzme lovacka puska i lepo se oduvaju na paramparcadi.

  • Jolle

    21. avgust 2016 | 18:15

    Komentarisacu ovo i ako se ljubiteljima zivotinja mozda nece svideti komentar. U gradu u kome zivim ima mnogo pasa lutalica a i mnogo pasa koji kao imaju svoje "gazde". Problemi su sledeci: posto tih kucnih ljubimaca ima skoro kao i nas stanovnika u gradu (po broju) neodgovornost njihovih vlasnika mozete videti na svakom koraku. Prvo vode ih da seru po travnatim povrsinama gde su decija igralista i tu su im najomiljenije povrsine za nuzdu. Ima mnogo vrsta pasa koje su i kod nas zakonm zabranjene za drzanje a bas takve vode na ulicama bez povodaca i maski na njuskama pa se cesto desi da kidisu na ljude i decu bezu ikakvog povoda. Mnogi ih drze na terasama te ovi laju po celu noc pa se mnogi stanari bune jer ne mogu da spavaju. Nedavno su se neka deca zarazila te dobila neke cudne alergije od pasa koji se skoro poluraspadnuti od bolesti slobodno setaju po parkovima. Ako nosite kakvu kesu iduci iz trgovine gotovo sigurno ce vas napasti ceo copor od kojih ce neki pokusati i da vas ujedu besno rezuci. Medjutim kada grad plati sinteraj koji mora doci iz drugog grada ,pored toga sto jedan deo gradjana protestuje kada ih skupe ,oni ce sakupljene zivotinje odmah po izlasku iz grada pustiti pa ce posle par meseci sve poceti iz pocetka. Ima do duse jos mnogo gluposti oko ovog problema ali bi bilo predugacko pisati o tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA