NADA MACURA OTKRILA ISTINU O BIVŠEM MUŽU: Bio je mnogo lep, ali nije baš voleo da čita!

Macura smatra da je jedan od razloga što je njen brak propao, ali i sve veze nakon toga, taj što su joj svi partneri bili blizanci u horoskopu

  • 27

Portparolka Hitne pomoći i najpoznatije TV lice među doktorima Nada Macura rado se pojavljuje u medijima, gde vrlo rado komentariše uticaj vremenskih prilika na zdravlje ljudi i daje savete svojim pacijentima, ali se o njenom privatnom životu jako malo zna.

SKIDAJTE SE SLOJEVITO: Evo šta kaže Nada Macura, da li smete da imate seks na plus 39!

Bila je udata za vojno lice i taj brak je trajao osam godina. Kako su živeli u različitim gradovima, od tih osam godina jedva da su dve proveli zajedno, jer joj je suprug stalno putovao službeno, a ona zbog posla ostajala sama.

Za svog supruga kaže da je bio markantan i jako privlačan ženama, što je i nju opredelilo da bude sa njim.

- Ja volim muškarce koji su uredni i čisti i lepo izgledaju, budući da bukvalno nikakve druge zajedničke tačke sa njim nisam imala. Njegove pantalone su morale biti ispeglane da na tu crtu možete da se posečete, košulja uvek čista... A ja sam kuvala, prala sudove, prozore, bila posvećena porodici i karijeri - rekla je Macura za Alo, ističući kako se mnogo trudila da taj brak opstane.

VAŽNI SAVETI NADE MACURE NA PLUS 40: Evo kako da preživite PAKLENE VRUĆINE!

Međutim, zbog brojnih razlika koje su, po doktorki Macuri, bile nepremostive, oni nisu mogli dugo ostati zajedno. Glavna razlika bio je drugačiji pogled na svet.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- On je želeo da ima BMW, koji mu je bio želja još iz detinjstva, motocikl, jahtu... U tim njegovim maštanjima nigde nije bilo knjige i sadržaja, a knjiga je za mene sadržaj i ne razumem oni koji čitaju knjige - objašnjava doktorka, naglašavajuči da joj nije bilo teško da okonča takav brak, jer se posle toga posvetila učenju i karijeri.

Macura smatra da je jedan od razloga što je taj njen brak propao, ali i sve veze nakon toga, taj što su joj svi partneri bili blizanci u horoskopu.

Prizanje da bi volela ponovo da se zaljubi, ali da je ipak sada kasno da razmišlja o zajedničkom životu sa nekim.

Zamenu za emotivnog partnera Macura pronalazi u radu, kome je jako posvećena, kako i u društvu prijatelja, dobrom vinu, odlasku na masažu, šminkanju i negovanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    24. avgust 2016 | 09:01

    Koga briga za brak Nade Macure?! Cemu tolki medijski prostor za nju?Ne kapiram nikako...

  • Srpski jezik

    24. avgust 2016 | 09:05

    Čime je ova žena zasluzila, da se o njoj pise, pa čak i o njemom privatnom životu?Da li je sledeći neki primarijus na redu da priča kada ustaje ujutru, pije kafu,ide po hleb.. Mislim... gluposti

  • Јасмина

    24. avgust 2016 | 10:19

    Врло злобни коментари.Ако ништа не каже о себи,не ваља,сад кад бар нешто знамо,опет не ваља.Па људи моји,она је сасвим обична жена са својим ставовима и потребама...Нормално,да жели правог човека поред себе..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA