PRAVI REKORDER! Martina može da popije čak pola litre piva za 3,74 sekunde! (FOTO)

Pobednik takmičenja u brzom ispijanju piva u muškoj konkurenciji je Martin Kajtazi iz Bačke Palanke koji je kriglu od litar jelen piva popio za neverovatnih 4,94 sekunde

  • 0

Neobično takmičenje u brzom ispijanju piva koje se svake godine organizuje u okviru tradicionalne manifestacije "Dani piva“ u Zrenjaninu i ove godine privuklo je takmičare koji su se u poslednjih nekoliko dana nadmetali ko će brže popiti napitak od ječma.

Pobednik takmičenja u brzom ispijanju piva u muškoj konkurenciji je Martin Kajtazi iz Bačke Palanke koji je kriglu od litar jelen piva popio za neverovatnih 4,94 sekunde. Dok je u ženskoj konkurenciji pobedu odnela Martina Trajković iz Leskovca kojoj je trebalo samo 3,74 sekunde da "iscedi“ kriglu jelen piva od pola litre.

Pobednik Kajtezi za Telegraf je ispričao, da je ovo već osmi put kako se takmiči i da je osnovni motiv učešća pre svega vredna nagrada, ali i da je iskreni ljubitelj piva:

- Zadovoljan sam rezultatom, nije bilo lako litar piva popiti za nekoliko sekundi, mislim da se ni kolege nakon takmičenja nisu najbolje osećale, teško nam je palo, ali smo preživeli.

Martin kaže da se ove godine nije pripremao:

Foto: Goran Mihajlov Foto: Goran Mihajlov

- Svi pomisle da svakodnevno moramo da pijemo pivo kako bismo pobedili, iskreno, ponekada popijem pivo, uveče kada izađem sa društvom popijem jedno ili dva piva- tvrdi Kajtezi.

Bitan je način kako ga pijete, ali to ne želim da otkrivam, kaže pobednik u brzom ispijanju. Drugoplasirani bio je Milan Kišprdilov koji je iskapio litar piva za devet sekundi, a treći Oliver Čilak sa vremenom od 9,55 sekundi.

Da ovo „muško“ piće itekako prija ženama dokazale su nam takmičarke koje su se oštro nadmetale u ovom takmičenju.Međutim najbrža Martina Trajković četvorostruka pobednica dokazala je da ovo takmičenje nije samo za muškarce:

- Vreme od 3,74 sekunde za ispijanje pola litre piva sasvim je zadovoljavajuće. Takmičim se već nekoliko godina, ovde sam radi dobre zabave, ali i volim pivo, iskrena je Martina.

Foto: Promo Foto: Promo

Ona će nagradu da iskoristi za kupovinu kućnih stvari.Drugoplasirana dama Stojanka Trivunović za 3,82 sekunde popila je pola litre piva, dok je nešto sporija i trećeplasirana bila Helena Zaklan kojoj je trebalo 4,16 sekundi.

Vredne nagrade su i ovoga puta bile osnovni motiv za ušeće na ovom takmičenju, pobedniku je pripalo 40 hiljada dinara, za drugo mesto 20 hiljada, a treće 10 hiljada dinara.

Zoran Ljubotina v.d.direktor Turističkog centra Zrenjanina, uručio je nagrade pobednicima, istakavši da je ovo tradicionalno takmičenje već prepozantljivo u Srbiji i da će se još dugi niz godina održavati.

A da je pivska fešta kako zbog dobre zabave, ali i neobičnog takmičenja okupila više od 50 hiljada posetilaca potpuno je jasno, jer se pivo ipak najlepše pije u dobrom društvu i dobroj atmosferi.

(Dragana Starčević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA