≫ 

TRAŽILA 150 MILIONA DOLARA, ONI POSLE TUŽBE POVUKLI VEST: Dejli Mejl se izvinio Melaniji Tramp zbog navoda o "poslovnoj pratnji"

Melanija Tramp podnela je u četvrtak tužbu za klevetu protiv medijske kuće i blogera Vebstera Tarplija, povodom navoda da je bila "poslovna pratnja" devedesetih godina prošlog veka

  • 5

List i sajt "Daily Mail" povukli su danas priču koju su objavili o supruzi Donalda Trampa, Melaniji, nakon što je ona podnela tužbu protiv tog lista zbog navoda da je bila "poslovna pratnja" devedesetih godina prošlog veka.

OVAKO SE SVETI PRAVA JUGOSLOVENKA: Melanijini advokati pokucali na vrata novinara i ZABEZEKNULI IH

U informaciji o povlačenju teksta, list je naveo da žali zbog bilo kakvog "pogrešnog tumačenja" članka od 20. avgusta, prenosi AP.

Dodaje se da im je namera bila da pokrenu pitanja o tome da li tvrdnje o njenoj prošlosti mogu da naškode predizbornoj kampanji njenog supruga u trci za Belu kuću.

SVE TAJNE SLOVENKE MELANIJE TRAMP: Ugradila je nešto čudno u zglobove, muža viđa jednom u 4 meseca (VIDEO)

Melanija Tramp podnela je u četvrtak tužbu za klevetu protiv medijske kuće i blogera, povodom navoda da je bila "poslovna pratnja" devedesetih godina prošlog veka.

Melanija Tramp, Donald Tramp

Tužbu je podnela u sudu za okrug Montgomeri, u američkoj saveznoj državi Merilend protiv "Mail Media", koji objavljuje onlajn izdanje "Daily Mail"-a, prenosi Rojters.

OVO JE NAJVEĆA TAJNA TRAMPOVE SEKSI JUGOSLOVENKE: A ljudi s Balkana je znaju i mogu da je RASKRINKAJU

Surpuga Donalda Trampa je, takođe, tužila Vebstera Tarplija, koji piše blog u Okrugu Montgomeri u Merlinedu, naveo je njen advokat Čarls Harder u saopštenju.

Oni su dali nekoliko izjava o Melaniji Tramp koje su, kako tvrdi, "100 odsto lažne i izuzetno štetne za njenu ličnu i profesionalnu reputaciju".

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • *USA*

    3. septembar 2016 | 08:32

    BRAVO MELANIJA , SVE ŠTO JE IZ BIVŠE JUGE NJIMA NEVALJA !!!

  • Carlo Gambino

    3. septembar 2016 | 07:45

    Koji MILF

  • Putin R.S

    3. septembar 2016 | 11:50

    Bravo. Ako su bili sigurni u svojim informacijama, zasto su povukli vest.?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA