≫ 

ČEDO ČOLOVIĆ OTKRIO IMENA JOŠ DESETAK ŠPIJUNA: Sledi opsežna akcija hapšenja špijuna koji su slali informacije Hrvatskoj

- Čolović je otkrio imena najbližih saradnika, on je u tom lancu samo jedna karika. Na prvom spisku za špijunažu nalazi se desetak ljudi - otkriva izvor iz istrage

  • 34

Hrvatski špijun, Čedo Čolović (57) nagodio se sa Višim javnim tužilaštvom na tri godine zatvora. Čolović je dobio minimalnu kaznu zatvora jer je otkrio imena drugih špijuna.

ČEDO ČOLOVIĆ OPTUŽEN ZA ŠPIJUNAŽU SE NAGODIO SA TUŽILAŠTVOM: Evo na koliko godina zatvora je pristao!

- Čolović je otkrio imena najbližih saradnika, on je u tom lancu samo jedna karika. Na prvom spisku za špijunažu nalazi se desetak ljudi. Predstoji opsežna akcija hapšenja onih koji su tajne informacije slali Hrvatskoj i ugrožavali vojnu i i državnu bezbednost - navodi izvor Srpskog telegrafa.

Profesor Fakulteta za bezbednost, Milan Mijalkovski navodi da je to dobra vest i da se nada brzom hapšenju ostalih špijuna:

AGENT ČEDO ČOLOVIĆ UHAPŠEN DOK JE BEŽAO U HRVATSKU: Otkriven identitet osumnjičenog za špijunažu

- Nagodba koju je Čolović dogovorio sa tužilaštvom pomoći će državnim organima da raspletu mrežu hrvatskih doušnika i stanu na put njihovim saradnicima na teritoriji Srbije. Na ovaj način Čolović je priznao krivicu, ali i pomogao državnim organima - navodi Mijalkovski.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gardista

    6. septembar 2016 | 09:24

    Taj Čeda vam je obicna farsa i nemojte da zamajavate narod. Koga on da špijunira? On je dno dna lestvice nekakve hijerarhije. Pa pozicija spijuna u drzavi mu daje rang. U ostalom sve sto je bitno i vojska i policija dostavljaju podatke vladi a oni to predstavljaju Briselu. Šta je sa izdajnikom Perišicem onda njega treba streljati!

  • Milutin

    6. septembar 2016 | 09:34

    Pa ti nisi Jakovljevic, ti si neki mnogo veci spijun.

  • Marica

    6. septembar 2016 | 09:10

    Svi balkanski spijuni nose isto prezime, te ih je lako nafatati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA