ZAKLAO BIH JECINOG UBICU, PA I DA MI JE ROD ROĐENI: Zoran Marjanović kaže da neće imati milosti prema Jeleninom krvniku!

- Kad bih znao ko ima veze s ubistvom, u zubima bih ga odneo u policijsku stanicu. Ne znam šta bih bio u stanju da uradim. Ma zaklao bih ga od besa - poručio je Zoran Marjanović

  • 40
Zoran Marijanović,  Zoran Marjanović, muž od ubijene  Jelena Marjanović Krsmanović Foto: Telegraf

Zoran Marjanović, suprug brutalno ubijene Jelene Marjanović, za beogradske medije je rekao da ne bi imao milosti prema osobi koja je oduzela život pevačici, pa čak i da je to neko iz njegove porodice!

"KAD JA UĐEM U PAROVE, ON ĆE OTIĆI U ZATVOR": Rada Matić zapretila Zoranu Marjanoviću

- Ne znam šta bih bio u stanju da uradim monstrumu koji mi je ubio ženu i od mog deteta otrgao majku, ma kod god da je, pa da mi je i rod najrođeniji - rekao je Zoran Marjanović za Kurir, reagujući na natpise da se Jelenin ubica nalazi u Borči i da je blizak Zorici Krsmanović, pa dodao:

NIKO OD PORODICE NIJE VIDEO JELENINO MRTVO TELO: "Možda je zbog toga čekam svaki dan da mi se nasmejana pojavi"

- Kad bih znao ko ima veze s ubistvom, u zubima bih ga odneo u policijsku stanicu. Ne znam šta bih bio u stanju da uradim. Ma zaklao bih ga od besa.

Kako kaže, nikada neće moći da zaboravi ni na bol njegovog deteta.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

SVEKAR UBIJENE PEVAČICE PROGOVORIO: Evo da li se Zoran stvarno viđa sa Jeleninim ubicom!

- Moja Jana imala je majku koju mnogo voli i koja joj je bukvalno oteta u periodu kad joj je najviše potrebna. Sada sam joj i otac i majka. Njene suze nemaju cenu.

Na ove priče, reagovala je i Jelenina majka Zorica Krsmanović, koja smatra da natpisi potrvrđuju da policija i dalje radi na slučaju.

JELENIN KRVNIK SE VIĐA SA ZORANOM MARJANOVIĆEM? Najnovija teorija zavere o ubistvu pevačice

- Da mi je samo da saznam ko ju je ubio, pa da u miru umrem. Da mogu da ga pitam šta mu je to moja Jeca uradila da je tako unakazi. Ko god da je, bio blizak ili ne, u stanju sam srce da mu iščupam samo da ga vidim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STELA

    11. septembar 2016 | 15:58

    "Ma zaklao bih ga od besa i da mi je rod rodjeni". Posao državnih institucija je da hapse, donose presude i sankcioišu.Ne tvoj "da koljjš".Predat si religiji, a zaboravljaš na onaj deo koji kaže: ne treba lagati, UBITI, svedočiti lažno i dr.i dr. Pravoslavlje to ne odobrava kao ni bes.Nisi mi delovao agresivno, već isuviše mirno, kada si šturo odgovarao na pitanja, skoncentrisano i dr.i dr. Svaki čovek u sebi nosi agresivni potencijal i to pukne u jednom trenutku, pa se pitam od čega je satkan ubica koji je Jeleni ukakazio lobanju. Strpljivost je vrlina.Klujpko se već uveliko odmotava i krajnji ishod je vrlo blizu. Svima prema zasluzi.Obezbedi svom detetu i njenim suzama istinu oi ubistvu njene svetinje koja se zove-MAJKA, jer sada tebe najviše voli.

  • juka

    9. septembar 2016 | 10:44

    Jarane zorane neko od tvojih je ubio i ti to znas dobro....pusti te suplje....neko je voleo izuzev tebe u porodici!!!!Jes da je to bolesno ali zato je i doslo do tog ubistva...Pa sta mislis da je narod manit???Izveo si je sa deteom i dao u narucje ubici i sve dogovorono gde na nasipu,i sta i kako...Borite se nema sta,i spomenik jedan i drugi,i udarate suplju..to mozete srbskoj policiji...narodu ne mozete valjat...citav zivot cete biti ubice dok se ne dokaze suprotno,sve dok drzava ne nadje drugog marka miličeva....

  • Bosanac

    12. septembar 2016 | 00:06

    Zorane nikad niko ti nije vidio suzu bolesniku jedan Bog ce da vas kazni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA