≫ 

ZORIČIN ROKOVNIK OTKRIVA JELENINOG UBICU: Svekrva svirepo ubijene pevačice vodila dnevnik, policija istražuje klijente?

Tužilaštvo će pozivati sve Zoričine mušterije na razgovor, kako bi se utvrdilo da li im je zaista pomogla u vezi sa njihovim problemima

  • 27
Jelena jeca Krsmanović, Marjanović i svekrva Zorica Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

U istrazi koja je pokrenuta protiv Zorice Marjanović, svekrve ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom policija će na saslušanje pozivati njene klijente, a na listi potencijalnih svedoka su i mnogi pevači, glumci i političari, koji su tražili pomoć od nje, ali i jedan aktuelni član Vlade.

ZAKLAO BIH JECINOG UBICU, PA I DA MI JE ROD ROĐENI: Zoran Marjanović kaže da neće imati milosti prema Jeleninom krvniku!

Policiji će posao dodatno olakšati rokovnik i beleške koje je Zorica vodila 20 godina, a koje je policija zaplenila prilikom pretresa kuće Marjanovića, piše Alo.

- Sva ta poznata imena se nalaze u Zoričinim spisima, koji su sada u rukama policije. U oduzetom materijalima su i pisma koja su klijenti slali Zorici, a ona je vodila evidenciju o svojim mušterijama, problemima koji ih muče, kao i koliko su novca dali.

Zbog toga će tužilaštvo pozivati sve Zoričine mušterije na razgovor, kako bi se utvrdilo da li im je zaista pomogla u vezi sa njihovim problemima ili je te ljude samo dovodila u zabludu - kaže izvor iz istrage, piše Alo.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Inače, među onima koji su javno priznali da im je Zorica pomogla svojim „mađijama” nalazi se i pevačica Nada Topčagić, koja je javno tvrdila da je Jelenina svekrva „prava isceliteljka i da nema veze sa vradžbinama i gatanjem.

- Pre 20 godina mi je izlečila donji stomak. Ali nedavno su me mnogo boleli glava i vrat, pa nisam znala šta da radim.

Za Svetog Arhangela sam bila na slavi kod Marjanovića, a ona mi je pred svim gostima stavila ruku na vrat, a drugu na ikonu. Bukvalno me je bol prošao za pet minuta - tvrdila je Topčagićka, koja je inače kućna prijateljica Marjanovića.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Nada je ispričala i da je Zorica „izlečila” i kičmu njenom suprugu. Oni nisu jedini koji su se hvatali za slamku spasa kada im je zdravlje bilo ugroženo. I poznati TV voditelj Dejan Deki Pantelić, koji je godinama vodio bitku s rakom, javno je priznao da je išao po pomoć kod Zorice.

- To je jedna divna porodica, koja je meni mnogo pomogla. Poznajem ih više od 20 godina. Zorica je divna žena puna dobrote, sa željom da pomogne ljudima, a na nama je da verujemo da to i može. Poznajem i njenog supruga, Vladimira, koji je takođe divan čovek, i njihove sinove Miloša i Zorana. Oni su zaista divni ljudiNažalost, Zoranovu suprugu Jelenu video sam samo jednom i mnogo mi je žao što se to dogodilo. Verujem u našu policiju i pravosuđe i da će naći čoveka koji je mogao da nanese nenadoknadiv bol toj predivnoj porodici. Iskreno saučešće i ako mogu na neki način da im pomognem, ja im stojim na raspolaganju - rekao je medijima Dejan Pantelić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On nije želeo da govori više o ovoj temi, kao ni o tome da li će se odazvati pozivu za svedočenje.

Sagovornici Informera navode da su mnoge poznate pevačice dolazile Zorice Marjanović da ih leči od kojekakvih boljki, ali i ljubavnih, porodičnih i drugih problema.

- Uglavnom su među njima pevačice, koje su kod Zorice išle po preporuci. Zgodno im je bilo i što su Zoran i Jelena komponovali pesme, pa su mogli da maskiraju dolazak. Ima onih koji su govorili da im je Zorica pomogla - rekao je sagovornik ovog lista.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anonimus

    12. septembar 2016 | 00:01

    Mislim da policija zna sve ali da cekaju jer se vrv krije nesto mnogo vece iza svega ovoga

  • Suzana Andric

    11. septembar 2016 | 23:34

    Jelenina mama boluje duze od kancera, ako je Zorica tako dobra, zasto nju ne izleći?? Boze gde zivimo..!

  • Mica*

    12. septembar 2016 | 00:18

    Ma ona moze da leci dijagnosticiran foliritis, cuj Nada Topcagic svedoci a pijana svaki dan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA