MANIJAK IZ PINOSAVE SVALJUJE KRIVICU NA ŽRTVU: Naljutila se jer joj nije platio 50 evra za odnos?!

- Branio se da je sama htela i da ga je najpre u napuštenoj kući oralno zadovoljila, a da su potom imali i odnos. Pravdao se da ga je verovatno prijavila policiji jer nije imao da joj da obećani novac - kaže neimenovani izvor

  • 7

Milan Ljubisavljević (59), nadničar iz Niša, nakon što je uhapšen za silovanje, priznao je da je imao seksualne odnose s devojkom J.P. (25), ali je tvrdio da je nije silovao, već da se ona naljutila jer joj nije platio!

On je na saslušanju posle hapšenja ispričao da je tog dana kada se odigrao napad planirao da plati prostitutku od novca koji je zaradio u jednom manastiru u Smederevskoj Palanci.

- Rekao je da je radio duborez, kao i da inače zarađuje novac kao stolar u manastirima - otkriva izvor upućen u istragu za beogradske medije.

HOROR NA AVALI: Muškarac prišao devojci s leđa, odvukao je u kuću i zverski silovao

Manijak iz Pinosave, kako navodi izvor i povratnik koji je u zatvoru proveo 13 godina zbog ubistva, je navodno J. P. ponudio 50 evra, na šta je ona pristala.

- Branio se da je sama htela i da ga je najpre u napuštenoj kući oralno zadovoljila, a da su potom imali i odnos. Pravdao se da ga je verovatno prijavila policiji jer nije imao da joj da obećani novac - kaže neimenovani izvor.

On otkriva da je utvrđeno da je Ljubisavljević devojku presreo kad je izašla iz autobusa, stavio joj nož pod vrat i odvukao u napuštenu kuću, gde ju je silovao.

OVAKO SU SRBI NEKAD UBIJALI UBICE: Ovo im je bila omiljena smrtna kazna za MONSTRUME

- Lekarskim pregledima utvrđeno je da je silovana, a pronađen je i Ljubisavljevićev DNK - objašnjava on.

Ljubisavljević je saslušan, a Više javno tužilaštvo u Bepgradu je predložilo da mu bude određen pritvor.

- Tužilaštvo je pritvor predložilo zbog opasnosti od bekstva, kao i da ne bi ponovio krivično delo - potvrdila je Tatjana Sekulić, portparol tužilaštva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA