DAVIO DEČKA U ŠKOLI, ZBOG KRUŠKE: Pijanica pokušao da zadavi dečaka, život mu spasili nastavnici i direktor škole!

Incident u OŠ "Đorđe Simeonović" u boljevačkom Podgorcu. Pijanom komšiji se od dečaka privideo lopov

  • 8

Učenik V. T. (14), osmak iz Osnovne škole "Đorđe Simeonović", iz boljevačkog sela Podgorac, samo zahvaljujući prisebnosti nastavnika prošao je sa lakšim povredama u sukobu sa meštaninom.

Vremešni komšija koji ima kuću kraj škole napao je dečaka optuživši ga da mu je ubrao krušku, a potom ga je uhvatio za vrat i počeo nekontrolisano da steže.

Prema informacijama iz škole, čovek je bio pijan, a dežurne nastavnice nemoćne da ga fizički zaustave. Dečak je već počeo da plavi u licu kada je u dvorište istrčao i direktor škole.

"Pozvali su me dežurni nastavnici i ja sam odmah izleteo", ispričao je za "Večernje novosti" Srđan Radojković, direktor OŠ "Đorđe Simeonović".

"Zatekao sam nastavnike i decu kako pokušavaju čoveka da otrgnu od našeg đaka. On je bio pijan, a pošto smo ga nekako savladali, pravdao se da mu je dečak iz dvorišta ukrao krušku. Odmah smo pozvali policiju ", dodaje direktor i nastavlja: "Ne smem ni da zamislim šta je moglo da se desi da dežurni nisu reagovali na vreme. Dečak je imao podlive na vratu od gušenja."

V. T.  je ispričao za "Novosti" da je krenuo sa drugaricom do ambulante. U ruci je, veli, držao jabuku koju je prethodno ubrao u školskom dvorištu.

"Stariji čovek je stao ispred mene i viknuo: "Znači, ti si taj što mi krade kruške." Nisam stigao ništa da mu kažem, jer me je odmah ščepao za vrat. Počeo je da me guši, a ja sam u jednom trenutku osetio kao da se davim. Nisam mogao da se odbranim, on je bio suviše jak", ispričao je dečak.

Snežana, majka V. T. dotrčala je do škole kada su joj javili šta se desilo. U šoku je gledala podlive na vratu deteta.

"Odvela sam ga u bolnicu, gde je konstatovano da je imao sreće", plakala je majka.

Inače, napadač je, nakon davanja izjave u policiji pušten kući.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GanDra

    19. septembar 2016 | 10:30

    Posle pokusaja ubistva deteta pusten kuci??? Ja bezim odavde cim pre!! Ovo je luda zemlja sa jos ludjim zakonima.

  • Dj

    19. septembar 2016 | 11:06

    Napadac pusten kuci!!!! Jos koje djete d'à ubije ispred skole com je jednom pokusao opet ce!!! Roditelji zabranite djecu blizu kuce d'à prolaze ivog starog monstuma u bit ce vam djecu!! Pustio biga ja na slobodu d'à je toje djete davijo! Nebi vise nikad nicije pipno!!! Toje zakon pokusaj ubistva na slobodu!!!!!!

  • Majka

    19. septembar 2016 | 11:30

    Mora dasu mu sinovi uticajni opasno pa otisao da cuva kruske

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA