STRAVIČAN UDES U NIŠU: Čeh udario kolima devojčicu i pobegao

Zdravstveno stanje devojčice zasada nije poznato, u Hitnoj pomoći kažu da su joj povređeni karlica i "ekstremiteti" i da je prevezena u Klinički centar

  • 0

Vozač “mercedesa” bugarskih tablica udario je devojčicu kod niškog sela Prosek, ali nije stao da joj ukaže pomoć, već je nastavio svojim putem. Policija ga je zaustavila kod naplatne rampe “Nais”.

Carinici na Batrovcima prišli su "mercedesu" albanskih registracija. Kada su otvorili rezervoar za gorivo ostali su u čudu!

Zdravstveno stanje devojčice zasada nije poznato. U Hitnoj pomoći kažu da su joj povređeni karlica i "ekstremiteti" i da je prevezena u Klinički centar, prenose "Južne vesti".

Nezgoda se desila oko 7:30. Za volanom je, nezvanično, bio češki državljanin koji je vozio od Pirota ka Nišu.

Pritom, vozač, navode u policiji, nije stao da pomogne povređenoj devojčici. Zaustavljen je, navodno, 25 km od mesta udesa, kada je stigao na naplatnu rampu.

Prema informacijama iz policije, protiv njega su podnete krivične prijave zbog "nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi" i za "teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA