≫ 

OČEVIDAC NESREĆE NA TOPČIDERU: Bilo je jezivo. Devojka je ležala na ulici, a mladić zapomagao zaglavljen ispod tramvaja! (FOTO)

Svedoci jezive nesreće bili su gosti obližnjeg kafića

  • 12

U nesreći koja se dogodila danas oko 15 časova, na uglu Teodora Drajzera i Bulevara Vojvode Putnika, teško su povređeni muškarac i žena. Oni su odmah prevezeni u Ugrentni centar, ali je devojka, nažalost, podlegla povredama.

Jeziva nesreća u Beogradu: Muškarac teško povređen, devojka podlegla povredama nakon sudara tramvaja i skutera

Devojka M.M., radnica u kafiću perionice koja se nalazi odmah preko puta mesta nesreće, bila je očevidac stravičnog sudara.

– Oko 15 časova se dogodila nesreća. Išli su u smeru mosta na Adi, samo sam videla devojku kako leži, momak je bio svestan. Vatrogasci, policija su odmah došli, bila je jeziva scena. Devojka je odletela od udara nekoliko metara, a on je zapomagao jer je bio zaglavljen ispod tramvaja. Glava me boli i dalje od jezive scene –  rekla je za Telegraf devojka M.M., koja nije mogla da se oporavi od šoka.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Svedoci nesreće su bili i gosti  kafića.

–  Devojka i dečko su bili na motoru, i na raskrsnici u blizini Topčiderskog parka udario ih je tramvaj broj 3. Sedeli smo u bašti kafića kada smo začuli jak udarac. Izašli smo ispred i videli mladića i devojku kako leže. Devojka je samo ležala na ulici, a muškarac je bio u svesnom stanju i zapomagao je – kazali su potreseni ljudi.

Povređeni su  kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar na odeljenje reanimacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AntiBot

    23. septembar 2016 | 17:56

    Gurali se na crveno ispred tramvaja...tu je uvek crveno kada nailazi tramvaj...jadan vozac tramvaja...trauma za ceo zivot

  • Karadjordje

    23. septembar 2016 | 18:47

    Zar je Vozačima tranvaja tesko da uspore na tim mestima .Oni Imaju prednost ali oni drsko dodaju gas kad vide da je imaju i namerno udaraju vozila . Gde je tolerancija i ljudskost . Trebali bi im ugraditi kamere jer nije uredu gaziti ljude ako su u prekrsaju

  • Савица

    23. septembar 2016 | 21:01

    СВАКЕ СУБОТЕ И НЕДЕЊЕ ГЛЕДАМ ИЗЖИВЉАВАЊЕ ВОЗАЧА МОТОРА НА АВАЛСКОМ ПУТУ, ПРЕТИЦАЊЕ КОЛОНА ПО КРИВИНАМА, НЕПОШТОВАЊЕ ОГРАНИЧЕЊА БРЗИНЕ У НАСЕЉЕНИМ МЕСТИМА. НИЈЕ НИ ЧУДО ШТО ГИНУ КО МУВЕ. САМИ БИРАЈУ СВОЈУ СУДБИНУ И КРАЈ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA