"NIKOLA JE NAPAO I GAĐAO KAMENJEM BRITANCA": Mladić se udavio dok je bežao, britanski mediji optužuju Srbina za njegovu smrt

Nikola Miščević je u avgustu prošle godine radio kao pripadnik obezbeđenja, kada je jurio i gađao kamenjem Britanca (23), kako ističe Dejli mejl

  • 21

Britanski mediji se bave slučajem smrti Danija Kelija na grčkom ostrvu Zakintos. Kako navode, on se udavio u pokušaju da pobegne od napada srpskog državljanina.

ŠOKANTAN I UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Izabacivači pretukli par u ekskluzivnom hotelu (FOTO) (VIDEO)

Tamošnji medij tvrdi da je Nikola Miščević, koji je u avgustu prošle godine radio kao pripadnik obezbeđenja, jurio i gađao kamenjem 23-godišnjeg Britanca.

On je potom priveden, ali je ubrzo pušten. Četiri dana po incidentu Srbin je napustio Zakintos. Policija isprva nije našla “vezu između ovog incidenta i srpskog državljanina“.

Prijatelj stradalog Britanca Martin Spenser je snimio ceo incident. Miščević je kamenjem gađao Britanca, a dečko je pokušao da se skokom u more spasi od napada.

Iako je Spenser rekao Miščeviću da ga snima, to njega nije odvratilo od napada. On se nije zaustavio već ga je udario u glavu i oteo mu mobilni telefon, prenose lokalni mediji.

SLAVILI NA MORU MOMAČKO VEČE, NAPILI SE: Probudili se usred rata u Siriji! (FOTO)

Foto-ilustracija: Flickr/Kevin Makice Foto-ilustracija: Flickr/Kevin Makice

Kako navodi Dejli mejl, srpski državljanin je uhapšen, optužen i osuđen za pljačku Spensera. Sa druge strane istražitelji nisu uspeli da nađu vezu između tog događaja i smrti Kelija.

Spenser je naveo da su te večeri zajedno došli na žurku ali da su se ubrzo razvojili. U dogovoreno vreme Spenser je bio na mestu gde je trebalo da se nađu. Šokirao se kada je video Kelija kako po keju beži, dok ga Miščević juri.

- Trčao je punom brzinom i uleteo u more. Miščević je stao na obalu i krenuo da baca kamenje ka Daniju, koji je plivao dalje. Bio je agresivan, vikao je na njega. Deni ga je molio da prestane. Odmah sam otišao u policiju i prijavio ceo slučaj - naveo je Spenser.

Potom je, kako kaže, identifikovao Miščevića kao osobu koja ga je napala i otela mu mobilni telefon.

Srpski državljanin je u odsustvu osuđen na sedam meseci, uslovno tri godine, međutim, on se već vratio u Srbiju i nikada nije odgovarao za napad na Kelija.

(Telegraf.rs/ Izvor: Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa ako tvrdi

    27. septembar 2016 | 11:48

    Da postoji snimak zasto ga onda ne poseduje i zasto ga nije objavi?A da nas drzavljanin mu je "oteo" telefon.A u policiji nisu utvrdili pljacku.Znaci da ga ne poseduje.Aha onda ispada da ga nije opljackao.Kako mogu da dokazu da se to zaista dogododilo ako su to samo puke tvrdnje ovog Britanca.Ima li ikakav materijalan dokaz sem svojih tvrdnji da moze da to podkrepi?To je isto kao kada bi ja nesto lupio i izjavio protiv nekoga i to na sudu treba da se uzme kao merodavno.A po cemu je njegov iskaz istinit?Zato sto je on drzavljanina "velike" Britanije.Moz mislit aj razumem da je ovaj nas dobio kaznu sto je malo natamburao ovog njegovog pokojnog kolegu.Ali odma covek optuziti za ubistvo samo zato sto se jedan bezeci od njega udavio a pritom je i drazvljanin ostrva im daje za pravo da iznose neistinu samo zato sto je napadac Srbin pa hajde i da mu napakujemo ubistvo.Cekaj malo rodjace pa ne ide to tako prvo dokaze na sunce pa onda optuzivanj.A da zaboravio sam to su britanci u pitanju ipak su oni visa rasa.Ma ko im smrigla usi,to sto se taj jadnicak udavio ne daje im za pravo i da lazu.Ti britanci su stvarno belosvetski olos.

  • ana

    27. septembar 2016 | 11:30

    napadao lice na duznosti.

  • goxy

    28. septembar 2016 | 10:37

    Letujem tamo od 2005-te i mogu reci da tamo dolazi sav Britanski sljam i otpad i izivljava se i trudi se da zagorca odmor svima jel su mrtvi pijani 24h i prave lom i vandalisu i na kvadovima prave lom,a to moze svako potvrditi.Mestani cute jel im sve to debelo naplacuju,a ostali turisti tamo trpe njihovu bahatost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA