≫ 

ADVOKATU ARKANOVOG UBICE ZAPALILI DŽIP: Skupoceni automobil izgoreo ispred stana starlete Tamare Đurić!

Skupoceni džip advokata Veljka Delibašića zapaljen u nedelju ujutro ispred zgrade u kojoj živi popularna starleta

  • 24

Poznatom beogradskom advokatu Veljku Delibašiću u nedelju ujutro zapaljen je skupoceni džip "audi Q5", i to ispred zgrade u kojoj živi starleta Tamara Đurić, u beogradskom naselju Dedinje. Delibašić je  zastupao Arkanovog ubicu Dobrosava Gavrića i Andriju Draškovića.

Evo kako ARKANOV UBICA Dobrosav Gavrić živi u Južnoj Africi!

Policija utvrđuje da li je ovaj napad povezan sa slučajevima u kojima je Delibašić angažovan kao branilac, s obzirom na to da je zastupao neke od najpoznatijih kriminalaca i kontroverznih biznismena. Među njima su i Dobrosav Gavrić, koji je 15. januara 2000. ubio Željka Ražnatovića Arkana, ali i Andrija Drašković, piše Informer.

Veljkov "audi Q5" zapaljen je ispred zgrade u Ulici Velisava Vulovića 47, i to na istom mestu gde je 8. septembra izgoreo "porše" bivše učesnice rijalitija "Farma" i starlete Tamare Đurić.

- Policija ispituje da li su ova dva slučaja povezana ili je možda u pitanju direktno upozorenje Veljku Delibašiću. Ovaj kraj je "pokriven" brojnim kamerama za video-nadzor i trenutno se pregledaju ti snimci - naveo je naš izvor blizak istrazi.

U zgradi ispred koje je uništen automobil, osim Đurićeve, živi nekoliko osoba iz sveta sporta i estrade, ali i turski ambasador u Srbiji.

CECA O ARKANOVOJ LIKVIDACIJI: Verujem da će država rasvetliti ubistvo mog muža!

Veljko je, inače, poznati beogradski advokat i zastupao je, između ostalih, pripadnike klana Darka Šarića, zatim Ćazima Osmanija, ali i Dobrosava Gavrića, ubicu Željka Ražnatovića Arkana i Andriju Draškovića.

Ova dvojica poslednjih su ponovo došla u žižu javnosti nakon što su "Ekspres" i Informer u subotu objavili pismo ubijenog načelnika policije u Loznici Vojislava Jekića.

On je još 2000. direktno optužio bivšeg šefa tajne policije Radeta Markovića i Andriju Draškovića da su organizovali ubistvo Željka Ražnatovića u hotelu "Interkontinental". Jekić je potom 2006. ubijen u sačekuši na Novom Beogradu.

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

Gavrić je u međuvremenu u odsustvu osuđen na 35 godina za Arkanovo ubistvo i nalazi se u Južnoafričkoj republici, a Drašković nikada nije odgovarao za to.

Delibašić se tokom vikenda oglasio za medije, istakavši da je na sudu dokazano da Drašković nije učestvovao u Arkanovom ubistvu, kao i da je uveren da ni Gavrić nema veze s tim.

Delibašić se, međutim, juče nije odazivao na brojne pozive i poruke novinara Informera.

POBESNELA: Tamari Đurić zapalili "porše" od 100 hiljada evra

Starleta Tamara Đurić tvrdi da nema nikakve veze sa advokatom Veljkom Delibašićem i da je samo čula da je "još neki automobil zapaljen ispred njenog stana".

POKLON OD 100.000 EVRA: Nakon što joj je zapaljen "porše", Tamari dečko kupio novu ZVER!

- Videla sam da se nešto dogodilo, ali ne znam ništa o tome. Žao mi je što se to dogodilo tom advokatu, znam kako mu je, jer sam i sama bila žrtva podmetanja požara. Nadam se da će nadležni rasvetliti oba slučaja, jer je to svima u interesu - rekla je Tamara Đurić.

(Telegraf.rs / Infomer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA