REKA MIGRANATA ZAUSTAVLJENA NA GRANICI SA SRBIJOM: 9.300 izbeglica u pohodu na našu zemlju

U pratnji ministara bili su i zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Jovica Draganić, komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović, direktor Vojno-bezbednosne agencije brigadni general Petar Cvetković i komandant Zajedničkih snaga vojske i policije general-major Želimir Glišović

  • 11

Zajedničke snage vojske i policije na granici Srbije sa Bugarskom sprečile su 9.300 osoba da ilegalno pređu granicu.

KOLONA OD 5 KILOMETARA NA AUTOPUTU BEOGRAD – NIŠ: Razlog zastoja ZAISTA ZA NE POVEROVATI! (FOTO)

- Zajedničke snage vojske i policije su od svog formiranja, 16. jula ove godine, otkrile više od 9.300 migranta koji su pokušali da pređu državnu granicu i 53 krijumčara koji su prevozili više od 750 migranta - izjavio je ministar odbrane Zoran Đorđević.

ŠUMADINCI SU ŠAMPIONI SVETA U JEDNOJ FANTASTIČNOJ STVARI: Oni znaju tajnu badema i ljutih papričica - znate li je vi?! (FOTO) (VIDEO)

Đorđević je sa ministarkom pravde Nelom Kuburović obišao zajedničke snage bezbednosti u objektima "Petačinci", "Sloboda" i na prelazu Gradina. Kuburović je najavila da će kazne za krijumčarenje ljudi biti pooštrene, kao i kazne za nedozvoljen prelaz državne granice, u sklopu procesa izmene Krivičnog zakonika.

TATA GODINE SADA JE U VELIKIM PROBLEMIMA: Zbog OVE stvari može da izgubi svoju ćerkicu! (FOTO)

U pratnji ministara bili su i zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Jovica Draganić, komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović, direktor Vojno-bezbednosne agencije brigadni general Petar Cvetković i komandant Zajedničkih snaga vojske i policije general-major Želimir Glišović.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    1. oktobar 2016 | 15:53

    Sorosevci, pravac Katar, Saudijska Arabija, U A E itd. Kakav je ovo idiotizam satiranja hriscanske civilizacije od strane samih hriscana.

  • RUSIJA KINA

    1. oktobar 2016 | 18:39

    Marš bre tu gamad iz Srbije, pa dokle više, doće u pitanju naše Hrišćanstvo i Pravoslavlje.

  • Ninoslav

    1. oktobar 2016 | 19:21

    Invazija na nasu malu i napacenu Srbijicu i nas namuceni narod... a ovu gamad ne vole ni majke rodjene, samo ove ne vladine organizacije ih forsiraju za prokleti $ neka nam je Bog u pomoci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA