STRAVIČAN SNIMAK BORBI PASA UZNEMIRIO JE SRBIJU: Mladić se hvalio na sav glas, a onda je dobio poziv za saslušanje (FOTO) (VIDEO)

Na njegovon profilu postoje i brojne fotografije štenaca pitbulova, kao i odraslih pasa, koje opisuje kao svoje "ubice" i "mašine"

  • 21

Korisnike Fejsbuka u Srbiji uznemirio je snimak mladića L.V. koji se, kako proističe iz njegovih komentara, bavi organizovanjem borbi pasa, tačnije pitbulova.

KRVAVE BORBE PASA U SRBIJI: Jezivi "sport" uzima maha, HOĆE LI NEKO DA ZAUSTAVI LUDILO? (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Jedan od čitalaca Telegrafa poslao nam je snimak sa profila L.V. želeći da skrene pažnju na okrutnost prema životinjama koja se ko zna gde sve u našoj zemlji neometano dešava, iako je protivzakonita.

STRAVIČNI DETALJI NESREĆE U BORU: Radniku je ruka pokidana iz ramena, lekari mu SPASLI ŽIVOT

- Neki od naših sugrađana s ponosom dele ovakve snimke putem drusštvenih mreža i hvale se time. Tako verovatno i zarađuju. Nadam se da ćete skrenuti pažnju široj populaciji da je to ilegalno, osim što je okrutno, neljudski i primitivno i da ćete time uticati i na svest našeg naroda da se takve stvari spreče. Smatram da sve ovo pothranjuje nasilnički mentalitet, kako kod odraslih, tako i kod dece i nadam se da ovome možemo stati na put! - naveo je naš čitalac D.S.

Ispod jednog od snimaka organizatora ovih borbi, njegovi prijatelji upozorili su ga da je to protivzakonito, pitajući se kako ima srca da se time bavi, na šta im je on odgovorio da "to što je protivzakonito ne znači ništa", upoređujući borbe svojih pitbulova sa borilačkim sportovima koje upražnjavaju ljudi.

SVAKI SRBIN ĆE SE NAJEŽITI OD OVOGA: Govor britanskog premijera o našoj zemlji septembra 1914. (FOTO) (VIDEO)

Nekolicina njegovih drugara ga je branila od optužbi ostalih da će ići u zatvor, komentarima da je on "odgajio mnoga legla i da se samo šali na Fejsbuku", kao i da krivičnim prijavama mogu samo "du*e da obrišu".

Na njegovon profilu postoje i brojne fotografije štenaca pitbulova, kao i odraslih pasa, koje opisuje kao svoje "ubice", "mašine" i "buduće terminatore".

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook
Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

Zanimljiva je i njegova fotografija sa drugim mladićem ispred zgrade suda u njegovom gradu, iznad koje se pohvalio da je sa samo 17 godina bio u Palati pravde, ali da je "sedenje na klupi bilo samo formalnost, jer svedoci nisu smeli da svedoče protiv njega".

Kako se može videti na njegovom profilu, takođe iz jedne od prepiski, neke devojke su ga već prijavile policiji zbog zlostavljanja životinja, budući da je napisao da mu je stigao poziv na saslušanje.

Tada je, samo par dana posle komentara o tome kako su pitbulovi rođeni za borbe, rekao da on odgaja pse za prodaju, da svi žive u odličnim uslovima i da on nema veze sa borbama pasa, kao i da je sve slike pitbulova sa svog profila uzeo iz nekih grupa na Fejsbuku, koje se bave pitbulovima.

L.V. je čak i za sporni video, iznad kog je prethodno sam stavio opis "Iron Kid vs Pepsi završetak meča", rekao da ga je "uzeo sa druge stranice, kako bi pokazao kako neki drugi ljudi zlostavljaju životinje".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н.С.

    2. oktobar 2016 | 15:57

    Зашто тај монструм нема име? Зашто плашите овај народ тим информацијама, ако име не смете да напишете. Казна за њега је, да се стави између два гладна и бесна була. Па да види херој, шта је бол?

  • STEFFoon

    2. oktobar 2016 | 15:23

    Ovde treba neko da reaguje, niko nije rodjen kao ubica, ovaj pacijent pravi masine za ubijanje

  • mb

    2. oktobar 2016 | 15:57

    Treba ga po kratkom postupku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA