POLICIJA U KORAK PRATI MIGRANTE KOJI HODAJU KA GRANICI: U Srbiji svi moraju da poštuju zakon i red!

- Nećemo dozvoliti da se remeti javni red i mir i blokiraju saobraćajnice - rekao je Rebić

  • 9

Republika Srbija će kao i do sada biti dobar domaćin svim migrantima, rekao je Vladimir Rebić, vršilac dužnosti direktora policije Republike Srbije, povodom protesta migranata u Beogradu.

MIGRANTI NAPRAVILI HAOS U BEOGRADU: Zaustavili saobraćaj, potukli se međusobno (FOTO) (VIDEO)

- Ali, nećemo dozvoliti da se remeti javni red i mir, blokiraju saobraćajnice i da se na bilo koji način onemogućavaju građani u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Kao što zakoni Republike Srbije važe za naše građane, tako važe i za migrante i oni ih moraju poštovati - rekao je Rebić.

Policijski službenici prate kolonu migranata koja se danas uputila ka granici, kako bi se sprečili eventualni incidenti i osigurala njihova bezbednost.

Foto: mup.gov.rs Foto: mup.gov.rs

- Pitanje rešavanja migrantske krize, nažalost, ostaje otvoreno. Srbija će nastaviti humano da se ponaša prema našim gostima, ali ne možemo se sami izboriti sa tim problemom bez jedinstvenog stava Evrope - naveo je Vladimir Rebić.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Алекса

    4. oktobar 2016 | 19:39

    Доста више са тим паразитима. Долазе у Европу да нас окупирају. Бункере на границе и браните Србију. ПС Имате новце за њихов хумани боравак и транзит кроз Србију, а људи у Србији раде за 25 000 динара. Срамота

  • Rada

    4. oktobar 2016 | 19:38

    Već ste dozvolili da remete red i mir i blokiraju saobraćajnice. Dozvolili ste i da seku decu skalpelom i da napadaju devojčice. Dozvolili ste da se ponašaju u našoj zemlji kao u svom toaletu. Da li je uopšte ostalo nešto što niste dozvolili?

  • Hasamobudjavetorte

    4. oktobar 2016 | 19:23

    Napravice haos na granici... Zavadice dve drzave...a onda i haos u gradu... E moji vi policajci, politicari..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA