≫ 

MIGRANTI NAPRAVILI HAOS U BEOGRADU: Zaustavili saobraćaj, potukli se međusobno (FOTO) (VIDEO)

Migranti su šetnjom po kolovozu blokirali saobraćaj nezadovoljni što ne mogu da pređu granicu sa Mađarskom

  • 20

Protest migranata u centru Beograda, koji su jutros blokirali saobraćaj kod Beogradske autobuske stanice, okončan je međusobnom tučom i odlaskom jedne grupe ka mađarskoj granici.

Nikolić: Zatvorićemo granice uz pomoć vojske!

Migranti su šetnjom po kolovozu blokirali saobraćaj nezadovoljni što ne mogu da pređu granicu sa Mađarskom.

Do sukoba je došlo pošto je jedna grupa odbila da se pridruži protestu i odbije pomoć u hrani koju je dobila od Info parka.

Printskrin: Tanjug Printskrin: Tanjug

Grupa od oko 335 migranata zatim je pešice krenula preko Novog Beograda ka severu Srbije, a trenutno se nalazi u Zemunu gde ih prati policija. Oni nose transparente na kojima piše "Otvorite granice", a prate ih četiri automobila policije.

- Videćemo šta će se desiti kada dođemo do Horgoša - rekao je migrant iz Avganistana, koji se u Srbiji nalazi već mesec dana.

U parku kod Beogradske autobuske stanice ponovo je situacija mirna, kao i prethodnih dana.

Video pogledajte ovde:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vidra

    4. oktobar 2016 | 13:35

    Sta mislite kad bo mi otišli u Saudijska Arabiju i jeli pečeno prase na ulici pili rakiju,blokirali saobraćaj pljačkali trgovine silovali muslimanke,a narod i policija njihova sve to mirno gledali,pa glavu bi nam odsekli na po ulice

  • Bond

    4. oktobar 2016 | 14:21

    Koga mi lazemo. Sta ce nama ovaj olos.

  • Marijana Bakov

    4. oktobar 2016 | 14:12

    A vi slucajno zaboravili da napisete su migranti, povredili radnicu na infopultu.Zena zadobila povredu ramena.E moja drzavo svom narodu si maceha,a titras ovu stoku.Pitam se dokle?Nasa deca sto idu na ekonomski svaki dan dozivljavaju traume,policija cuti.Jel se neko iz vlasti zapitao ili obisao nase mucenike u Subotici i Sidu,koji trpe teror od ovih divljaka?Narod hoce da ima mir u svojoj zemlji,ako ste nesposobdni da nam isti obezbedite sklonite se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA