Bivšem voditelju Pinka ukinuli FACEBOOK zbog posta o Ratku Mladiću!

Obavestili su ga da je u pitanju neprikladan sadržaj

  • 7

Nekadašnjem voditelju televizije "Pink" Radomiru Počuči blokiran je Fejsbuk profil zbog fotografija i stavova iznetih o generalu Ratku Mladiću kojem se u Hagu sudi za ratne zločine počinjene u Bosni i Hercegovini.

POČUČA SE NAGODIO: Uslovna kazna za ratovanje u Ukrajini!

Kako je Počuča objasnio, njegov profil će biti blokiran tri dana od strane Fejsbuka, odakle su ga obavestili da je u pitanju neprikladan sadržaj.

- Postavlja se pitanje kada je to Fejsbuk preuzeo ulogu tužioca, sudije i porote u oceni uloge koju je proslavljeni srbski đeneral odigrao u odbrani srbskog naroda, i da li je Fejsbuk postao ekspozitura tribunala u Den Hagu? - zapitao se bivši portparol Protivterorističke jedinice Radomir Počuča.

On je ujedno svoje virtuelne prijatelje pozvao da pruže podršku Ratku Mladiću tako što će na svojim profilima objaviti makar jednu fotografiju bivšeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske.

Čitav post pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    6. oktobar 2016 | 19:46

    Mislim da bi doticni trebao da postavlja najprikladniji sadrzaj sa Ante Pavelicem, Ademom Jasarijem, Stepincem, Hasimom Tacijem, Naserom Oricem, Jukom Prazinom, Haradinajem, Vesli Klarkom i ostalim humanistickim delatnicima jer se cini da je to najcelishodnije za javnost, koja nije mozda dovoljno upoznata sa podvizima tih delatnika.

  • Valjevo

    6. oktobar 2016 | 18:02

    Živ bio đenerale!

  • Mira

    6. oktobar 2016 | 18:27

    Živim punim plućima, živim i imam vremena za pametnije stvari od Fejzbuka.Dovoljni su mi: Googl-Youtube,mejl i woc.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA