DRAGICA I DRAGAN MARIĆ SU SE PRVO ŽIVI SAHRANILI, a onda su sami sebi organizovali pomen (FOTO)

- Nemamo zajedničke dece, pa smo brigu oko naše sahrane i druge, večne kuće, rešili za života - rekao je Drago

  • 3

Drago i Dragica Marić iz sela Pojezina kod Dervente u avgustu su organizovali sopstvenu sahranu, a sada su sami sebi održali 40-odnevni pomen.

DRAGICA I DRAGAN MARIĆ PRAVE SEBI ZADUŠNICE: Zovu 200 gostiju, među njima i Dodik! (POGLEDAJTE POZIVNICE)

Marići su to učinili u nedelju kada su organizovali ručak za uži krug rodbine i prijatelja. Pod šatorom u dvorištu porodične kuće okupilo se oko 50 zvanica, a služilo su se kafa, piće, jagnjetina, roštilj i torte.

DRAGICA I DRAGAN SE ŽIVI SAHRANILI: Ali prvo su napravili proslavu za 200 ljudi!

- Okupljanje i ručak za "pokoj naših duša" morali smo da odložimo zbog proteklih lokalnih izbora. Sada su nam duša i srce na mestu i spokojni. Za života smo jedno drugo, dostojno i sa ljubavlju "ispratili" na onaj svet. Uz to imamo i zadovoljstvo da tačno znamo ko nam je došao na poslednji ispraćaj - pričaju Marići.

Na njihov poslednji ispraćaj došli svi na koje su računali, njihovi najmiliji i koji im "nisu zavidni", rekao je Drago. Među njima je i Milan Janković, kum iz Novog Sada, koji kaže da se umalo nije onesvestio kad je primio njihovu pozivnicu.

Dragici i Dragi izrazili su saučešće i poželeli dug ovozemaljski život i ovdašnji kamenoresci-majstori koji su učestvovali u podizanju "večne kuće" Marića, na mesnom groblju.

Foto: novosti.rs Foto: novosti.rs

- Nemamo zajedničke dece, pa smo brigu oko naše sahrane i druge, večne kuće, rešili za života - kaže Drago.

Oni žive u slozi i neizmernoj ljubavi i dele sudbinu 16 godina. Upoznali su se u Klubu usamljenih u Novom Sadu. Dragan je iza sebe imao dva neuspešna braka, a Dragica pokojnog muža.

Foto: istinito.com Foto: istinito.com

- Imamo nameru da naše lepo i bogato imanje prepišemo nekoj čestitoj porodici koja bi nas dohranila do kraja ovozemaljskog života. A, sve smo lišili bilo kakvog troška, za našu sahranu. Najsrežniji bismo bili da sa ovog sveta praktično izvanično odemu u istom trenu - iskreni su Drago i Dragica.

(Telegraf.rs/ Izvor: Alo/ Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA