≫ 

NE MOŽEMO DA ZABORAVIMO: Lik malog anđela Radenka osvanuo na bilbordu u Loznici (VIDEO)

Dan posle dečakove smrti razbili su stakla na bolnici u Loznici, a jutros je u centru grada osvanuo i bilbord sa likom malog anđela i porukom" Ne možemo da zaboravimo"

  • 38

Smrt malog Radenka, koji je dobio prelom ruke, pa preminuo posle nekoliko dana, izazvao je očaj i bes među Lozničanima, ali i u celoj Srbiji. Od kada je telo dečaka stiglo u kuću Nikodinovića u Kozjaku, ljudi ne prestaju da dolaze. 

DOKTOR BOJANIĆ UZEO ODMOR NAKON SMRTI RADENKA: "Nije nas čak ni zvao da nam izjavi saučešće"

Doktor koji je poslednji video malog Radenka o trenutku kada je IZAŠAO pred njegove roditelje

Dan posle dečakove smrti razbili su stakla na bolnici u Loznici, a jutros je u centru grada osvanuo i bilbord sa likom malog anđela i porukom" Ne možemo da zaboravimo".

U toku sledeće nedelje biće održana protestna šetnja. Danas je na zahtev Ministarstva zdravlja smenjena direktorka bolnice u Loznici.

Sahrana je danas u 13 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja patak

    12. oktobar 2016 | 14:01

    U zatvor sa bagrom,nemojte odustati dok skot be bude u zatvoru.Sad cemo videti da li ce vlast nesto da uradi povodom ovoga i pokaze da nisu prazne price ono sto je Vucic govorio do sad i da stvarno rade za narod.

  • Cipi

    12. oktobar 2016 | 14:01

    Srbijo probudi se,dosta je vise,ne saginji glavu,uspravi se vise i da se sve ovo sto se danas desava ne ponovi.

  • Marijana Bakov

    12. oktobar 2016 | 15:27

    Tuga velika, saucesce porodici.Mislim da je krajnje vreme , da neke stvari pocnju da se menjaju.Stop partiskom zaposljavanju , dok nam odlicni studenti medicine Cuvaju ovce i koze, i prodaju na pijacama, a ove neznalice koje nije briga za pacijetne , rade i bahato se ponasaju.Dokle vise?Pa po bolnicama vladaju klanovi,njihove cukun unuke ceka posao,a ostale ko sisa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA