≫ 

Muškarac s dve ručne bombe patrolirao ispred Vlade Srbije

Policija je gotovo tri sata pregovarala sa nepoznatim muškarcem, pa je saobraćaj u Nemanjinoj ulici bio je blokiran od 04.00 do 07.00 sati

  • 33

M.S. (39) predao se policiji ispred zgrade Vlade Srbije rano jutros nakon što je u rukama držao ručne bombe i pretio da će ih aktivirati, saznaje N1.

Policija je gotovo tri sata pregovarala sa nepoznatim muškarcem, pa je saobraćaj u Nemanjinoj ulici bio je blokiran od 04.00 do 07.00 sati.

U Nemanjinoj ulici je bio veliki broj pripadnika pregovaračkog tima, policije, specijalne antiterorističke jedinice, vatrogasci i hitna pomoć.

Drama je počela rano jutros oko 04.00 sata, kada je muškarac, koji prema prvim imformacijama, ima bogat kriminalni dosije, pretio da će aktivirati bombe.

Još nije poznato koje zahteve je imao bombaš, ali je, navodno, tražio da razgovara sa pripadnikom policije koji je radio na na jednom njegovom slučaju.

Od ugla Masarikove i Kneza Miloša saobraćaj je bio zatvoren u širem krugu.

Ka ulici Kneza Miloša iz pravca Slavije, na terenu su bila i borna vozila za specijalna dejstva.

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

Saobraćaj u tom delu grada od Slavije ka Železničkoj stanici, na raskirsnici Kneza Miloša i Nemanjnine oko zgrade Vlade Srbije bio je blokiran.

Muškarac je uhapšen, a saobraćaj trenutno regulišu isključivo pripadnici saobraćajne policije.

Pripadnici specijalnih jedinica koji su do 07.00 sati obezbeđivali prilaz zgradi Vlade Srbije i ekipe hitne pomoći napustile su mesto događaja.

Slučaj je potvrdilo i Ministarstvo unutrašnjih poslova, koje je o događaju obavestilo nadležnog tužioca.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banja luka-hamburg

    15. oktobar 2016 | 08:43

    Za sve je kriva dnevna primitivna televizija,kojoj je u prvom planu sve samo ne red,disciplina,rad i druge plemenite vrline.

  • rajko

    15. oktobar 2016 | 09:33

    To je primer koliko je narodu vise stalo do zivota,jer za torturu naroda unazad dve ipo decenije je kriva vlast,pa smo vecina na ivici zivaca,davno pre devedesetih,jer nismo culi ni jednu pozitivnu rec na vestima,samo zlo,prevare,ratovi i samo crna hronika,nazalost.

  • Ivke

    15. oktobar 2016 | 09:20

    Prsli smo kao narod nacisto,prekipelo mu vise,zao mi coveka prebice ga u policiji..nemastina i beda dovode do ovakvog stanja,uzasno je vreme doslo... Nismo zasluzili kao narod ovako da zivimo,nas je 6 miliona saka jada , umesto da zivimo kao ljudi mi se patimo...sta bi bilo da nas je 50 miliona,pomreli bi gladni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA