OVAJ GRAD JE NOVA MEKA MIGRANATA: Izbeglice imaju novu trasu, kreću se ovim delom Srbije! (FOTO)

Naime, autobus koji se prema redovnom redu vožnje zaustavio na glavnoj autobuskoj stanici u Zrenjaninu, a zatim nastavio put Radojeva mesta na samoj granici sa Rumunijom, otišao je bez putnika iz Avganistana koji su zadržani radi utvrđivanja identiteta

  • 2

Na redovnoj autobuskoj liniji Beograd- Radojevo, pripadnici Policijske uprave u Zrenjaninu večeras su u 21 sat kontrolom putnika zatekli i 21 Avganistanca.

 

OGLASILO SE MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE: Evo šta su rekli o navodnom uvozu spornih jaja iz Poljske u Srbiju

 

Naime, autobus koji se prema redovnom redu vožnje zaustavio na glavnoj autobuskoj stanici u Zrenjaninu, a zatim nastavio put Radojeva mesta na samoj granici sa Rumunijom, otišao je bez putnika iz Avganistana koji su zadržani radi utvrđivanja identiteta, prenosi RTV Santos.

 

NASLOVNE STRANE SUTRAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za 18. oktobar 2016.

 

Foto: RTV Santos

Foto: RTV Santos

 

Iz PU Zrenjanin su potvrdili da je u autobusu pronađena 21 osoba za koje se sumnja da su migranti i da je u toku rad policijskih službenika.

 

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda Miladin

    18. oktobar 2016 | 02:24

    Ovo je strasno sa izbeglicama. Gde oni uopshte idu?Koliko ih ostaje ovde?kazem Vam ljudi,bice velikih problema sa njima.Ziveo sam davno u jednoj Arapskoj zemlji,i poznajem njihov mentalitet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA