ZVERSKO UBISTVO KOD LESKOVCA: Motkom smrskao glavu poznaniku

G. J. je na seoskom putu sačekao L. G. (76) i zadao mu drvenom motkom nekoliko smrtonosnih udaraca u predelu glave i tela

  • 2

Policija je uhapsila G. J. (34) iz okoline Bojnika, kod Leskovca, zbog sumnje da je na brutalan način usmrtio svog poznanika L. G. (76) iz sela Mijajlica u opštini Bojnik. 

Portparol PU Leskovac Boban Zdravković potvrdio je za Blic da je G. J. uhapšen zbog sumnje da je 15. oktobra u 17 sati u Mijajlici ubio starca, a o motivima gnusnog zločina je još nagađa.

PANIKA U LESKOVCU: Pokušali da otmu TRI DEČAKA!

Kako Informer nezvanično saznaje, njih dvojica često pili alkohol ispred seoskih prodavnica i tom kraju.

Ubistvo se dogodilo na seoskom putu gde je G. J. sačekao L. G. i zadao mu drvenom motkom nekoliko smrtonosnih udaraca u predelu glave i tela. Starac je umro na licu mesta.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

PRETIO PIŠTOLJEM U LESKOVAČKOM URGENTNOM CENTRU: Nije bio zadovoljan lekarskim tretmanom pa je medicinsko osoblje držao na nišanu

Ubici je određen pritvor od 30 dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • olalaaaa ovo su istineeee

    20. oktobar 2016 | 09:28

    u vecem broju ubitstava ovog oblika ubice su prijatelji poznanici bracni drug koja zvjerstva opkole covjeka da nikad nije ni pomislio tako neSto zato su njemu odradili upravo oni sa kojima proveo duzi period zivota da ih nikad nije upoznao sta covjek nezna i sta covjek uradi ?????

  • Nn...

    20. oktobar 2016 | 19:45

    Hahahajjj komsije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA