≫ 

POLICIJSKI KOMBI GAZIO DEMONSTRANTE: Ljudi bežali u panici i padali po ulici dok su točkovima prelazili preko njih (FOTO) (VIDEO)

Mediji su objavili video snimak na kome se vidi kako kombi pokušava da se probije među demonstrante da bi potom, pošto su ga oni opkolili, iznenada krenuo napred-nazad i pregazio tri osobe

  • 5

Antiamerički protesti u Manili prerasli su u nasilje kada je policijski kombi uleteo među demonstrante pregazivši najmanje troje ljudi, prenose lokalni mediji. Vođa protesta Renato Rejes kaže da je najmanje troje aktivista, studenta preveženo u bolnicu pošto ih je pregazio policijski kombi.

HAOS NA FILIPINIMA: Demonstranti pokušali da zauzmu AMERIČKU AMBASADU, policija automobilom GAZILA LJUDE (FOTO)

Mediji su objavili video snimak na kome se vidi kako kombi pokušava da se probije među demonstrante da bi potom pošto su ga oni opkolili iznenada krenuo napred-nazad i pregazio tri osobe.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Policija je upotrebila i suzavac kako bi rasterala više stotina demonstrante koji su ispred ambasade SAD na Filipinima protestovali protiv prisustva američkih vojnika u zemlji i podržali najavu predsednika Rodriga Dutertea da će voditi nezavisnu spoljnu politiku.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Policija je kasnije uhapsila nekoliko demonstranata koji su probili kordon policije i bacili crvenu farbu na ambasadu SAD, prenosi AP.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Snimak je uznemirujućeg sadržaja:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    19. oktobar 2016 | 16:35

    Ne podrzavam vozaca policijskog vozila, ali apsolutno podrzavam i razumem demonstrante. Razumem svakoga ko mrzi SAD. Toliko zla su naneli ljudima u svetu da je sasvim normalno da ih svi mrze

  • ,Sumadinac

    19. oktobar 2016 | 17:07

    Treba ceo svet da protera trule amere oni su ZLO

  • ЕУ зомби

    19. oktobar 2016 | 16:26

    Типични ЗОМБИ нато-нацистичке хорде зла која човечанство држи као таоца ... сви људи су НИШТА зарад њиховог шта-год ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA