MALTRETIRAO MAJKU I LOMIO STVARI PO KUĆI: Policija privela nasilnika u Staroj Pazovi

Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi, osumnjičenom je sudskim rešenjem određen pritvor do 30 dana

  • 7

Policija u Staroj Pazovi je po nalogu nadležnog tužioca odredila zadržavanje do 48 sati za M. R. (50), zbog postojanja osnova sumnje da je verbalno i fizički maltretirao majku i lupao stvari po kući, saopštila je danas Policijska uprava Sremska Mitrovica.

DOJAVA O BOMBI U UŽIČKOJ PALATI PRAVDE: Evakuacija u toku!

Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi, osumnjičenom je sudskim rešenjem određen pritvor do 30 dana, navedeno je u saopštenju policije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • silvija

    24. oktobar 2016 | 11:30

    Nemoze da ceka da umre i ostavi mu imovinu ako je ima,50 mu je god i tuce majku pa mozda je i zasluzila sto ga je odgajila i dopustila da zivi sa njom ili trebaju roditelji kada deca zavrse skolu napolje isterati da se brinu sami o svom zivotu a ne da cekaju da ih roditelji izdrzavaju i kada se ozene ili udaju ,da im cuvaju decu,rade po kuci i jos daju svoje penzije , treba kao i ptice sto rade kada ptici odrastu dobiju krila oni ih izbace iz gnezda da se sami o sebi brinu .A sta mi radimo celog zivota radimo za decu i dozvoljavamo danas tretitaju kao robove i onda im svi krivi sto nemaju posla,para,relacije a nemicu se iz roditeljskih gnezda .Napolje pa trazi svoj zivot i postuj onoga ko ti je zivot poklonio

  • Boki

    24. oktobar 2016 | 17:25

    NARKOMANCINA NEKA

  • Zorica

    24. oktobar 2016 | 14:30

    Uzas,sve to treba u rudnik zatvoriti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA