≫ 

SKANDAL! Oslobođen azilant koji je silovao srpskog dečaka (10), a objašnjenje sudija je sramotno!

Osuđen je na minimalnih 6 godina zatvora za silovanje i napad na maloletnika, a mora i da plati obeštećenje porodici u vrednosti od 4.700 evra

  • 10

Čovek koji je silovao srpskog dečaka (10) na bazenu u Austriji, oslobođen je optužbe nakon što je sudija rekao da je on možda verovao u dečakov pristanak. Policija je navela da je migrant (20) iz Iraka, napao dečaka u toaletu na bazenu u Beču 2. decembra prošle godine.

Zadavila je svog sina i bacila ga u reku jer je dečak zatekao tokom SEKSA SA NJEGOVIM DEDOM (VIDEO)

Dečak je prijavio silovanje čuvaru i napadač je odmah uhapšen. On je naveo da osećao potrebu za seksom nakon što ga nije imao četiri meseca.

Osuđen je na minimalnih 6 godina zatvora za silovanje i napad na maloletnika, a mora i da plati obeštećenje porodici u vrednosti od 4.700 evra.

Međutim vrhovni sud je u četvrtak preinačio ovu presudu. Oni smatraju da je pre izricanja presude moralo da se utvrdi da li je napadač smatrao da ima pristanak dečaka.

Kako namera nije jasno utvrđena, Vrhovni sud je preinačio presudu. Napadač je radio u Iraku kao taksista pa je 2015. godine krenuo prema Evropi i nastanio se u Beču.

SILOVAO MALOLETNU ĆERKU ČETIRI GODINE: Osuđen je na 1503 godine zatvora, nije se nijednom pokajao!

Odlazak na bazen je deo njegovog napora da se integriše u društvo, koje je postalo veoma osetljivo na rasno pitanje.

Lokalni mediji prenose, da je majka dečaka rekla da njen sin vrišti i plače svake noći od kada se napad dogodio i da je čak pričao i o samoubistvu. Tužioci su istakli da je dečak u dubokoj depresiji i da ima ozbiljne psihičke poremećaje nakon napada.

Ovaj događaj je izazvao lančanu reakciju i u drugim evropskim zemljama, pa tako u Nemačkoj muški tražioci azila ne mogu da uđu na bazene, a u Švedskoj postoje patrole za migrante.

Policijska statistika u Nemačkoj prikazuje da su seksualni prestupi samo deo zločina koji počine migranti i izbeglice i da se oni najviše vezuju za transport i dokumente.

(Telegraf.rs/Izvor:independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    24. oktobar 2016 | 19:20

    Oslobodjen je zato sto je dete Srbin

  • Драган

    24. oktobar 2016 | 22:24

    Европске вредности,то нам је пут у ЕУ.Срамно да срамније не може бити,ако тамо стремимо боље да нас нема,а да је дете Америчко био би у оковима и наранџасти комбинезон доживотно.

  • Tanja jedna

    25. oktobar 2016 | 03:36

    I sta je uradila nasa drzava??? Kakva smo mi banana drzava...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA